Ο ΣΔΠΡ καταδικάζει την πράξη βίας στον αγώνα Αστέρας Περάματος-ΑΟΝ Αστέρας

Με ανακοίνωση του ο ΣΔΠ Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά μέλους του στον αγώνα Αστέρας Περάματος-ΑΟΝ Αστέρας σήμερα το απόγευμα, που μοιραία απέφερε και την διακοπή της αναμέτρησης στο 18ο λεπτό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΣΔΠΡ:

«Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά του Μέλους μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Περάματος στο παιχνίδι «ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ» – «ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ» από τιμωρημένο ποδοσφαιριστή της ομάδος «Αστέρας Περάματος», ο οποίος εβρισκόμενος στην κερκίδα κατά την διάρκεια του αγώνα εισήλθε παράνομα εντός αγωνιστικού χώρου και γρονθοκόπησε το Μέλος του ΣΔΠΡ.

Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς. Επειδή, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν κι άλλες πράξεις βίας στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, καλούμε για πολλοστή φορά την Διοργανώτρια Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες τις και να προστατεύσει τόσο εμάς όσο και το «προϊόν» της, για το καλό του Ρεθυμνιώτικου Ερασιτεχνικού Αθλητισμού».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *