8 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΣΔΠ Ρεθύμνου καταδικάζει την επίθεση κατά διαιτητή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΔΠ Ρεθύμνου καταδικάζοντας την επίθεση κατά  διαιτητής μέλος του σε παιχνίδι του περασμένου Σαββατοκύριακου για την Β’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Ανακοίνωση του ΣΔΠ Ρεθύμνου:
«Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΠ Ρεθύμνου καταδικάζει τη πράξη βίας κατά του Μέλους μας, που έλαβε χώρα στο γήπεδο Περάματος την 8/10/16, στο παιχνίδι «Αστέρας Περάματος-Νέοι Ζωνιανών» από ένα ποδοσφαιριστή της ομάδος «Νέοι Ζωνιανών».

Ο ΣΔΠΡ από την αρχή του πρωταθλήματος προάγει το <ευ αγωνίζεσθαι> που διέπεται από το σύστημα αξιών , αποτελώντας βασικό και θεμελιώδες στοιχείο κάθε πραγματικής αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς.  

Τέτοιες ενέργειες γυρίζουν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο χρόνια πίσω και μας θυμίζουν φαντάσματα του παρελθόντος που έχουμε ξεχάσει.

Ο ΣΔΠΡ από δω και στο εξής δε θα διαθέσει ξανά διαιτητική τριάδα σε οποιοδήποτε Σωματείο χρησιμοποιήσει βία και αυτό μέχρις τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια το Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο και έχει τη πόρτα του ανοικτή σε κάθε είδους διάλογο.

Ευχόμαστε αυτό το περιστατικό να είναι μεμονωμένο καθώς και το τελευταίο που θα συμβεί.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *