Ο Τάλως Μελιδονίου Κυπελλούχος Ρεθύμνου 2019-2020 (photos)!

Ο Τάλως Μελιδονίου ήταν ο τυχερός της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου και αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΡ τη σεζόν 2019-2020.

Κατά κάποιο τρόπο αποδόθηκε δικαιοσύνη, αφού ο Τάλως Μελιδονίου ήταν η ομάδα που είχε φτάσει στον τελικό, ενώ μετά από την αποχώρηση της Επισκοπής (σας είχε ενημερώσει το Rethymnosports.gr από την Κυριακή) «επικράτησε» του ΑΟΝ Αστέρα, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν το ζευγάρι του β’ ημιτελικού. Στην κληρωτίδα μπήκαν δύο μπαλάκια, το «1» που αντιστοιχούσε στον Τάλως Μελιδονίου και το «2» που αντιστοιχούσε στον ΑΟΝ Αστέρα. Η υπάλληλος της ΕΠΣΡ Γεωργία Μαρκίδη τράβηξε το μπαλάκι με τον αριθμό «1» και ο Τάλως Μελιδονίου αναδεικνύεται Κυπελλούχος Ρεθύμνου 2020, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδας 2020-2021.

Στην διαδικασία της κλήρωσης βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Υπεύθυνος Υποδομών ΕΠΣΡ Μπάμπης Μακρυγιάννης και ο Υπεύθυνος Μικτών Ομάδων ΕΠΣΡ Νίκος Μαρκουλιδάκης. Από πλευράς Τάλως Μελιδονίου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Κώστας Σταρράς και ο γενικός γραμματέας Γιάννης Παρασχάκης και από τον ΑΟΝ Αστέρα ο πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης και ο γενικός αρχηγός Κώστας Μανουσάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *