8 Σεπτεμβρίου 2024

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ρεθυμνιακός με ΠΟΑ (2-3)

Την ήττα γνώρισε ο Ρεθυμνιακός στην Σοχώρα με 3-2 από τον Ατσαλένιο σε ένα χορταστικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα για την 10η αγωνιστική του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη βρέθηκε μόλις στο 10’ πίσω στο σκορ αλλά στη συνέχεια κέρδισε μέτρα και ισοφάρισε με τον Βαρουξάκη στο 58’. Όμως και πάλι οι Ατσαλενιώτες που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, στο 68’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ (1-2). Αν και στο 76’ ο ΠΟΑ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σένκα με απευθείας κόκκινη σε μια αντεπίθεση βρήκε το 1-3 με το Λεονάρντο Νίκολλι στο 84’, με τον Ρεθυμνιακό απλά να μειώνει σε 2-3 με τον Μπούσδρα στο 87’.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Φάσεις και γκολ
7’ ο Σένκα με βαθιά μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Μέμο, το πλασέ του οποίου φεύγει λίγο άουτ.

9’ ο Μέμος ανατρέπεται από τον Κουδουνάκη και ο Μόσχου δίνει πέναλτι.

10’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καϊμακαμούδης, στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο και ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

16’ καλό σουτ του Δελήμπαση, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιαγκιόζη.

26’ κόρνερ του Μυρθιανού θα διώξει με γροθιές ο Γιαγκιόζης, σουτ του Χαλκιαδάκη θα κοντράρει στα σώματα και θα καταλήξει κόρνερ.

27’ κόρνερ του Δελήμπαση, κεφαλιά του Αντιασβίλι στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα θα σταματήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

39’ αντεπίθεση του ΠΟΑ με τον Τσιρούδη να βγαίνει τετ α τετ αλλά το πλασέ του να σώζει ο Κοκκαλάς.

43’ γκολ του Μέμου ακυρώνεται ως οφσάιντ.

58’ σέντρα του Αντιασβίλι, επικρατεί σύγχυση στην άμυνα του ΠΟΑ και ο Βαρουξάκης με σουτ, ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Ρεθυμνιακό.

68’ σέντρα του Ε. Ρουμπάκη, ο Δωματάς αρχικά θα νικηθεί από το Νικηφόρο, αλλά με δεύτερη προσπάθεια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-2 για τον ΠΟΑ.

76’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Σένκα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Πρινιανάκη.

84’ με κάθετη πάσα ο Δωματάς έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Νίκολλι, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1-3 για τον ΠΟΑ.

87’ κόρνερ Μυρθιανού, κεφαλιά του Σηφακάκη στο πρώτο δοκάρι, με δεύτερη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μπούσδρας μειώνει σε 2-3

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μόσχου, Φραγκιαδάκης, Κοκοτάκης (Λασιθίου).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 58’ (Σ) Βαρουξάκης, 87’ (Κ) Μπούσδρας – 10’ πεν. Σένκα, 68’ (Σ) Δωματάς, 84’ (Σ) Νίκολλι.
ΑΣΙΣΤ: 58’ Αντιασβίλι, 87’ Σηφακάκης – 68’ Εμ. Ρουμπάκης, 87’ Δωματάς.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 9’ Μέμος.
ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 9’ Κουδουνάκης.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 76’ Σένκα (απευθείας).

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κοκκαλάς (45’ λ.τ. Ι. Νικηφόρος), Κουδουνάκης, Πρινιανάκης, Μπούσδρας, Δροσάκης, Καλιτσουνάκης (72’ Παπιομύτογλου), Δελήμπασης, Χαλκιαδάκης (78’ Σηφακάκης), Μυρθιανός, Βαρουξάκης, Αντιασβίλι.
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Νάτος (64’ Καλαϊτζάκης), Αναστασιάδης, Ε. Ρουμπάκης (76’ Σαμουηλίδης), Τσιρούδης (76’ Νίκολλι), Σένκα, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Μέμος (59’ Δωματάς), Πατηνιώτης, Αννιτσάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *