20 Απριλίου 2024

Πάνε ίσως και ένα μήνα… πιο πίσω Α’, Β’ ΕΠΣΡ και Κύπελλο Ρεθύμνου..!

Έντονες σκέψεις για μετάθεση της έναρξης των διοργανώσεων της υπάρχουν στην ΕΠΣ Ρεθύμνου, που φτάνουν ακόμη και ένα μήνα αργότερα από τις αρχικές ημερομηνίες που είχαν προταθεί το προηγούμενο διάστημα.

Η ολιστική μελέτη, αλλά και νέος αθλητικός νόμος που περιλαμβάνει και την εγγραφή των συλλόγων στο Μητρώο της ΓΓΑ, φέρνουν επιβράδυνση στην έναρξη της σεζόν στο ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο. Αρχικά η ΕΠΣΡ είχε προτείνει για πιθανές ημερομηνίες έναρξης 4-5/9 για το Κύπελλο, 11-12/9 για την Α’ ΕΠΣΡ και 25-26/9 για την Β’ ΕΠΣΡ.

Η κατάσταση που επικρατεί από όλες τις απόψεις, συνυπολογίζοντας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα καλούνται να εφαρμόσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, ωθούν την Ρεθυμνιώτικη Ένωση να μεταθέτει κατά ένα σχεδόν μήνα την έναρξη των διοργανώσεων της. Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, με τις πληροφορίες του Rethymnosports.gr να θέλουν τη σέντρα του Κυπέλλου ΕΠΣΡ να μετατίθεται για τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου (πιο πιθανό το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου) και αντιστοίχως η Α’ ΕΠΣΡ στα μέσα Οκτωβρίου (πιθανόν το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *