19 Απριλίου 2024

Πάρτι τίτλου… για την Κηφισιά στο ΔΑΚ Γάλλου

Φυσιολογική ήττα αλλά μ’ ένα βαρύ σκορ (1-5) γνώρισε η Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” από το πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο, την Κηφισιά.

Το ματς κρίθηκε ξεκάθαρα στο α’ ημίχρονο με την ομάδα των βορείων προαστίων να σκοράρει τέσσερις φορές στις 5 ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ τις οποίες είχε (η άλλη στο 44′ βρήκε το δοκάρι).

Η εικόνα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας στο β’ ημίχρονο ήταν σαφώς βελτιωμένη με το μοναδικό αλλά καταπληκτικό τέρμα να επιτυγχάνεται από τον Βασίλη Πολίτη στο 69′. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς της Επισκοπής εντός έδρας για την εφετινή περίοδο την οποία θέλει γρήγορα να αφήσει πίσω για να δημιουργήσει την επόμενη μέρα.

Το ματς:
Στο 10′ η Κηφισιά εκτέλεσε έξυπνα μια κομπίνα από ένα φάουλ που κέρδισε από την αριστερή πλευρά. Ο Προβυδάκης έδωσε στον Ποζατζίδη ο οποίος “έσπασε” τη μπάλα στον επερχόμενο Αντερέγκεν κι εκείνος με πλασέ από σχετικά κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 22′ ο Νοικοκυράκης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Νταμπίζα. Ο κ. Πουλικίδης καταλόγισε το πέναλτι και ο Κουϊρουκίδης που το εκτέλεσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 27′ από την εκτέλεση κόρνερ του Ταλάλ, ο Μαζουλουξής με προβολή ανάμεσα σε έναν όμιλο παικτών έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30′ ο Μαζουλουξής, κι αφού εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της Επισκοπής, με πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά.

Στο 44′ το φαλτσαριστό σουτ του Ταλάλ πέρασε λίγο πάνω από το δεξί “Γ” της εστίας του Βάτζιου.

Στο 45′ έπειτα από 3 κερδισμένες κόντρες, ο Κουϊρουκίδης πάσαρε στον Ποζατζίδη που από πλάγια θέση πλάσαρε με δύναμη στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Στην επανάληψη η Επισκοπή έδειξε σαφέστατη βελτίωση σε όλες τις γραμμές.

Στο 54′ ο Νοικοκυράκης έπιασε ένα εναέριο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε όμως ο Βάτζιος με εντυπωσιακή εκτίναξη έδειξε σε κόρνερ.

Στο 56′ ο Αμπαφού βγήκε στην αντεπίθεση όμως κλείστηκε γρήγορα. Ο Γκανέζος “έσπασε” στον επερχόμενο Σταθόπουλο που σούταρε “με τη μία”, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Αγριμάκη.

Στο 68′ ο Κουϊρουκίδης έβγαλε μια σέντρα στο β’ δοκάρι και ο ξεχασμένος Να’α με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70′ από την εκτέλεση κόρνερ του Τσιλεδάκη, ο Πολίτης με βολ-πλανέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί “Γ” της εστίας του Αγριμάκη. Μακράν το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης.

Στο 82′ από την προσπάθεια του Να’α από αριστερά, ο Κουϊρουκίδης πήρε τη μπάλα και σούταρε από το ύψος του πέναλτι λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83′ ο Κουϊρουκίδης άλλαξε τη μπάλα με τον Δημοσθενιάδη και ο τελευταίος σούταρε με τη μπάλα να προσκρούει στα σώματα αμυνομένων και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 87′ σε αντεπίθεση της Κηφισιάς, ο Κουϊρουκίδης “έσπασε” στον Καλλέργη που σούταρε μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας τον Βάτζιο σε έξοχη επέμβαση παραχωρώντας κόρνερ.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας). Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Παγουρτζής (Πειραιά). 4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης Κ.): Βάτζιος, Πολίτης, Νταμπίζας, Κεφαλάς, Τσιλεδάκης, Κούτσιας, Λέκα (69′ Καφετζής), Αραμπατζής (73′ Μπερικάκης), Σταθόπουλος, Αμπαφού, Τζωρτζινάκης (82′ Μέτα)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης Γ.): Αναγνωστόπουλος (46′ Αγριμάκης), Προβιδάκης (68′ Να’α), Βαφέας, Μαζουλουξής, Νοικοκυράκης, Παπασάββας (71′ Καλλέργης), Ποζατζίδης (68′ Παναγιώτου), Σωτηράκος, Ταλάλ (68′ Δημοσθενιάδης), Κουϊρουκίδης, Αντερέγκεν.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *