8 Σεπτεμβρίου 2024

Πέρασαν με επιτυχία τα τεστ Βοσκάκης, Γ.Ι. Σταυρουλάκης

Χωρίς προβλήματα και με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές δοκιμασίες (σεμινάριο) των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της Super League, οι δύο Ρεθυμνιώτες εκπρόσωποι. Ο αξιολογημένος διαιτητής Μιχάλης Βοσκάκης και ο αξιολογημένος βοηθός διαιτητή στους πίνακες της μεγάλης κατηγορίας, Γιώργος Σταυρουλάκης του Ιωάννη, δεν είχαν πρόβλημα να περάσουν τα τεστ, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, παρουσία του Χιου Ντάλας και του προπονητή της Uefa Χέλσεν Βέρνερ. Οι δύο Ρεθυμνιώτες διαιτητές τα πήγαν πολύ καλά, παρότι είχαν μόλις ένα μήνα να προετοιμαστούν για αυτές τις δοκιμασίες, οι οποίες ήταν νέες και αρκετά δύσκολες.
Τα τεστ αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα τεστ αντοχής της UEFA, και όπως τόνιζαν οι διαιτητές, είχαν ειδοποιηθεί πριν ένα μήνα για το τεστ και υποστήριξαν ότι για να βγάλουν αυτό το τεστ απαιτούνται τουλάχιστον 2 μήνες προετοιμασίας.
Οι επτά ρέφερι κόπηκαν στα αγωνιστικά τεστ της Σούπερ Λίγκας και είναι οι: Στυλιαράς (Αιτ/νιας), Ιωαννίδης (Αργολίδας), Δασκαλόπουλος (Κορίνθου), Τοπούζης (Θράκης), Κάμπαξης (Εύβοιας), Μήτσιος (Ηπείρου), Λαμπρόπουλος (Ηλείας).
Οι παραπάνω διαιτητές δεν θα «σφυρίξουν» σε παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας μέχρι τις αρχές του 2015 όποτε και θα υποβληθούν σε νέα τεστ, τη στιγμή που οι Σιδηρόπουλος, Τριτσώνης και Σπάθας, που δεν βρίσκονταν ανάμεσα σε αυτούς που υποβλήθηκαν στα αγωνιστικά τεστ, θα υποβληθούν σε αυτά σε νέα ημερομηνία.
Στο μεταξύ, εκτός των παραπάνω επτά διαιτητών «κόπηκαν ακόμα ο διεθνής βοηθός Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και οι βοηθοί της Σούπερ Λίγκας Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών) και Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιά).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *