20 Απριλίου 2024

Πέρασε με τρίποντο (1-2) από την Σοχώρα ο ΠΟΑ

Πετυχαίνοντας ένα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου, ο Ατσαλένιος κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Σοχώρα επικρατώντας με 1-2 του Αστέρα Ρεθύμνου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα, σαφώς επηρεασμένη από το γρήγορο γκολ του ΠΟΑ στο α’ μέρος είχε παθητικό ρόλο. Αν και στην επανάληψη είχε σαφώς καλύτερη εικόνα, πίεσε και προσπάθησε για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στάθηκε άτυχη αφού και πάλι στο ξεκίνημα δέχθηκε το 0-2 και ενώ ήταν αυτή που είχε χάσει νωρίτερα μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 71’ με το παρθενικό γκολ του Σωτήρη Κόκκαλη στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας.

Στο α’ μέρος λοιπόν το γκολ του Μέμμου στο 10’ αποσυντόνισε την ομάδα του Ηλία Ασπρομάτη, μην μπορώντας να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τον Δημήτρη Μανωλακάκη να χάνει τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 48’, αλλά 3’ λεπτά αργότερα ο ΠΟΑ στάθηκε τυχερός και πέτυχε το 0-2 με τον Καϊμακαμούδη. Από εκεί και πέρα και με την είσοδο των Κόκκαλη και Λάσα ο Αστέρας έγινε πιο απειλητικός, μείωσε σε 1-2 με τον Σωτήρη Κόκκαλη στο 71’, πίεσε για την ισοφάριση ως το φινάλε, αλλά χωρίς να έχει αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram , κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Φάσεις και γκολ

10’ κακή απομάκρυνση του Μανωλακάκη θα εκμεταλλευτεί ο Μέμμος, ο οποίος με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αν. Παπαδάκη, για το 0-1.

24’ ο Εμ. Ρουμπάκης θα τροφοδοτήσει τον Καϊμακαμούδη, ο οποίος με μακρινό σουτ θα αναγκάσει τον Παπαδάκη να διώξει με τα πόδια.

45’+ ο Ρηγάκης εκτελεί φάουλ, αλλά ο Μπουρνέλης τελευταία στιγμή δεν θα προλάβει δώσει στην μπάλα, πορεία προς τα δίχτυα.

48’ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να ισοφαρίσει, αλλά το δυνατό σουτ του Μανωλακάκη θα διώξει εντυπωσιακά από το δεξί του «Γ» ο Γιαγκιόζης.

51’ νέο αμυντικό λάθος της ομάδας μας, θα κερδίσει ο Καϊμακαμούδης και θα πλασάρει στην αριστερή γωνία του Παπαδάκη, για το 0-2.

69’ σουτ του Γκελοσάνι η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

71’ με διαγώνιο σουτ ο Κόκκαλης, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 1-2 για την ομάδα μας.

86’ ο Ρουμπάκης πασάρει στον Γκελοσάνι, το πλασέ του οποίου φεύγει άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου, Μαυρεδάκης, Μαρκετάκης (Χανίων).
ΤΑ ΓΚΟΛ: 71’ (Σ) Κόκκαλης – 10’ (Σ) Μέμμος, 51’ (Σ) Καϊμακαμούδης.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19’ Καψαλάκης, 70’ Αντωνόπουλος, 90’ Μπότος – 45’ Σένκα, 65’ Τσιρούδης, 80’ Εμ. Ρουμπάκης.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ηλίας Ασπρομάτης): Αν. Παπαδάκης, Πετρίδης (57’ Λάσα), Ψυχουντάκης, Αντωνόπουλος, Απ. Κλειδής, Καψαλάκης, Μπότος, Γύπαρης, Δ. Μανωλακάκης, Ρηγάκης, Μπουρνέλης (57’ Κόκκαλης).
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Νάτος, Αννιτσάκης, Αναστασιάδης (54’ Σαμουηλίδης), Εμ. Ρουμπάκης, Τσιρούδης, Σένκα (87’ Χατζηανδρέου), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Μέμμος (68’ Γκελοσάνι), Πατηνιώτης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *