Πήρε ισοπαλία ο Ρεθυμνιακός στις Αρχανές από Γιούχτα

Θετική εικόνα είχε ο Ρεθυμνιακός απέναντι στον Γιούχτα στις Αρχανές, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Η ομάδα του Νίκου Καραδάκη στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να φύγει και με την φιλική νίκη από το Ηράκλειο. Βέβαια, ο Γιούχτας αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις με τον Μηνά Πίτσο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Φραγκουλάκης, Τζανής, Ραπτάκης, Σταθόγλου, Μαυρομάτης).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebookκαι στο YouTube

Ο Ρεθυμνιακός από την πλευρά του έκανε αρκετές δοκιμές, με ένα νεαρό τερματοφύλακα, τον κεντρικό αμυντικό Μπουσάρα και τον επιθετικό Αμανατίδη, χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σερβιλάκης που προπονείται με την ομάδα της Σοχώρας, η οποία επίσης αγωνίστηκε με απουσίες (Ταμάμης, Βλαστός). Ο Βασίλης Φοβάκης άνοιξε το σκορ στο 32’ μετά από ενέργεια του Αντιασβίλιτ, με τον Ρεθυμνιακό να έχει και άλλες ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο 80’ με γκολ του Τουγλή.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Κουρουπάκης, Βαρδής, Ξενοκτιστάκης, Λογοθέτης, Ψιλάκης, Στρατάκης, Λαζίδης, Παπαδάκης (46’ Τουγλής), Σφυρογιαννάκης, Σαμπροβαλάκης (46’ Βελονάκης), Μπελάδακης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ: Μαρουλάκης, Κουδουνάκης, Μπουσάρας, Κοντορινάκης, Δροσάκης, Καψαλάκης, Αμανατίδης, Δελήμπασης, Αντιασβίλι, Φοβάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Δημητριάδης, Σηφακάκης, Αντίοχος, Ψωρογιάννης, Σερβιλάκης, Σιόρε, Άννι, Πλεύρης, Μερτίρι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *