8 Σεπτεμβρίου 2024

Πήρε το ντέρμπι της Β’ κατηγορία η ΝΕΑΡ, 2-0 τον Λίβα

Το πρωί στην Σοχώρα άνοιξε η αυλαία στα Κυριακάτικα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου με το γειτονικό ντέρμπι κορυφής Λίβας – ΝΕΑΡ.
Εκτός από τα δυο γκολ το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με την ΝΕΑΡ να έχει δοκάρι με τον Μαρίνοφ στο 21’ και τον Λίβα να καταφέρνει να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι δυο φόρες. Αρχικά ο τερματοφύλακας της ΝΕΑΡ Καβουκλής, νίκησε τον Αποστολάκη στο 55’ ενώ απέκρουσε και αυτό του Π. Δασκαλάκη στο 80’. Οι νικητές είχαν ένα ακόμα δοκάρι στο 88’ με τον Τζουβάνα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 16.00 το απόγευμα, ξεχωρίζοντας αυτό που θα γίνει στα Μισίρια με τον Παναρκαδικό να υποδέχεται την Ασή Γωνιά, σνώ στο Σπήλι την ίδια ώρα ο Φοίνικας θα φιλοξενεί τον Αστέρα Περάματος. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Αετό Ανωγείων, ο οποίος υποδέχεται την Επισκοπή 2010, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα συμπληρώνεται με το παιχνίδι Τάλως Γαράζου – Μέλαμπες.

Χωρίς κόπο παίρνει τους 3 βαθμούς ο Κεραυνός από την Πηγή που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας μάλιστα 3 μηδενισμούς, που σημαίνουν αυτόματα την αποβολή της από το πρωτάθλημα. Το προγραμματισμένο ρεπό τους για τον α’ γύρο του πρωταθλήματος θα εκτίσουν αυτή την 3η αγωνιστική οι Νέοι Ζωνιανών.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Λίβας – ΝΕΑΡ 0-2
(18’ Μπάρκας, 75’ Λόύκι)

Αναγέννηση ΜΠΣΡ – Απόλλωνας  3 – 0
(22’ Ντόντα Μίρι, 71’, 79’ Κυδωνίας)

Κεραυνός – Πηγή      3 – 0 α.α.

Παναρκαδικός – Ασή Γωνιά (Μισιρίων).

Φοίνικας – Αστέρας Περάματος (Σπηλίου).

Τάλως Γαράζου – Μέλαμπες (Γαράζου).

Αετός Ανωγείων – Επισκοπή 2010 (Ανωγείων)

Ρεπό: Νέοι Ζωνιανών

Η Βαθμολογία της Β’ ΕΣΠΡ (Εδώ)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *