8 Σεπτεμβρίου 2024

Πίτσος: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι, απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα…»

Σοβαρότητα και πειθαρχία ζήτησε από τους παίκτες του ο Μηνάς Πίτσος ενόψει του Ρεθυμνιώτικου ντέρμπι με την Επισκοπή την Κυριακή στο ΔΑΚ Γάλλου.

Ο Ερμής Ζωνιανών βρίσκεται σε ανοδική πορεία με δύο σερί νίκες που τον έχουν φέρει στο -3 από την σωτηρία και ο έμπειρος τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν την αγωνιστικότητα και το πάθος που είχαν στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Υπάτου.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια παραδοσιακή και δυνατή ομάδα, όπως είναι η Επισκοπή. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να μαζεύουμε βαθμούς στην προσπάθεια μας για παραμονή και να κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι, διεκδικώντας ότι μας αναλογεί και από αυτή την αναμέτρηση. Κάτι που κάναμε και στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας στην Βοιωτία με τον ΑΟ Υπάτου. Πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εύχομαι να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε», τόνισε ο Μηνάς Πίτσος στις δηλώσεις του για το παιχνίδι.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *