8 Σεπτεμβρίου 2024

Πίτσος: «Όλοι ξέρουμε τη δυναμική του Πανιωνίου…»

Λακωνικός στις δηλώσεις του ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο «ελ πάσο», εμφανίστηκε ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών.

Ούτως ή άλλως βρίσκεται μόλις 5 ημέρες στον πάγκο των «πράσινων» και το επόμενο διάστημα θα αξιολογεί το υπάρχον ρόστερ, κυνηγώντας σε κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορεί για να μην χάσει η ομάδα την επαφή της με την γραμμή της παραμονής, ώστε τον Γενάρη να προχωρήσει στις όποιες διορθωτικές κινήσεις στο έμψυχο δυναμικό. «Αυτή την στιγμή δεν κοιτάζουμε ούτε βαθμολογίες, ούτε αγώνες. Κοιτάζουμε ένα και μοναδικό στόχο. Μέχρι τον Δεκέμβριο να κρατήσουμε την ομάδα κοντά στη γραμμή της παραμονής κάνοντας τις αξιολογήσεις των παιδιών για να έχουμε μια πλήρη εικόνα και από εκεί και πέρα και αναλόγως που θα βρίσκεται η ομάδα να την ενισχύσουμε για να διεκδικήσουμε το στόχο μας.

Για τον Πανιώνιος δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, όλοι μας ξέρουμε τη δυναμική αυτής της ομάδας και τους στόχους που έχει φέτος στο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δούμε την δική μας ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα για να δούμε πως θα κινηθούμε στη συνέχεια», τόνισε στις δηλώσεις του Πίτσος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *