Πανελλήνιες και Παγκρήτιες επιτυχίες για τον ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την αγωνιστική δράση ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες σε διοργανώσεις εντός και εκτός Κρήτης.

Οι ταλαντούχοι ποδηλάτες-τισσες, αρχικά, ταξίδεψαν ως τη Λέρο, όπου συμμετείχαν με τεράστια επιτυχία στο 3ο σκέλος του Εθνικού Κυπέλλου MTB, κατακτώντας 2 μετάλλια και αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Η Αθηνά Τζουλάκη κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των Νεανίδων, ενώ η Άρτεμις Ταταράκη πήρε το ασημένιο μετάλλιο στις Κορασίδες, η οποία και στον διασυλλογικό αγώνα του Σαββάτου (18/6) κατέκτησε ξανά την 2η θέση. Από την πλευρά του ο Γιάννης Χιώτης κατέλαβε την 5η θέση στους Εφήβους, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη μέση του αγώνα, ενώ απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Βαρβεράκης από την παρουσία τους.

Παράλληλα, στις μικρές κατηγορίες, ο ΠΑΣ Άτλας συμμετείχε στον αγώνα MTB «Παπαγρηγοράκεια» που διεξήχθη στα Χανιά, αποδεικνύοντας πως διαθέτει παρόν και μέλλον. Οι αθλητές-τριες σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις, ενώ εξαιρετικός ήταν και το νέο μας ταλέντο, Δημήτρης Κοκολάκης, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας μας και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες και προσπάθειες τους. Να σημειώσουμε ότι η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο (25-26/6) με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου Ανδρών – Γυναικών στη Δράμα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ «ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΕΙΑ» ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μίνι μεγάλα Κορίτσια
Τζουλάκη Ελβίρα 3η
Κουμιωτάκη Μαριλέτα 4η

Μίνι μεγάλα αγόρια
Γιακουμογιαννάκης Γιώργος 9ος

Παμπαίδων
Φλισκουνάκης Γιώργος 8ος

Μίνι μικρά αγόρια
Κοκολάκης Δημήτρης 4ος
Ορφανός Αντώνης 8ος
Φωτάκης Άγγελος 9ος

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *