Πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό το Αρκάδι

Ο τίτλος του φαβορί επιβεβαιώθηκε για τον ΟΚΑ Αρκάδι, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 55-19 του Πλατανιά στην πρεμιέρα του φάιναλ φορ γυναικών της ΕΚΑΣΚ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον αυριανό (14.00) μεγάλο τελικό.
Από την αρχή του ματς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με τις Ρεθυμνιώτισσες να παίζουν εξαιρετική άμυνα και κάνοντας τα βασικά στην επίθεση κατάφεραν να προηγηθούν με 12-3 στο τέλος του α’ δεκαλέπτου. Μάλιστα με πρωταγωνίστρια την Ζουμπεράκη (12π.) ανέβασαν την διαφορά στο +20  λίγο πριν το ημίχρονο (28-8), μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την επανάληψη του ματς. Εκεί ο κόουτς Πλευράκης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία χρησιμοποιώντας σχεδόν όλες τις αθλήτριες, δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες στις παίκτριες του ενόψει του αυριανού τελικού. Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού ήταν η Μιχελιδάκη με 14 πόντους.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-03, 28-08 (ημιχρ.), 43-11, 55-19.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπανασάκης, Χριστινάκης.
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Κώστας Πλευράκης): Ζουμπεράκη 12, Ρήγα 3(1), Μούκα 12(3), Ταταράκη, Μιχελιδάκη 14, Καλοκύρη, Κουλούρη 9(1), Χαμογεωργάκη, Μαρκοπούλου, Φραγγελάκη, Παναρετάκη 5(1).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανόλης Σταματάκης): Γεραιουδάκη, Μ. Γουμενάκη 2, Α. Γουμενάκη 4, Γιαλούρη, Μακριδάκη, Ζ. Καρδαμάκη 2, Δρακακάκη, Καραμουσαδάκη, Περογιάννη, Φωτοδημητράκη, Ι. Καρδαμάκη 4, Στυλιανουδάκη 7(1).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *