Παπαδάκης και Κρούτη στο Ρέθυμνο Futsal

Στην προώθηση δυο νεαρών ποδοσφαιριστών από τη  Σχολή Ολυμπιακού στην ομάδα του Ρέθυμνο Futsal προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου. Οι νεαροί Παπαδάκης Δ. και Κούρτη Περικλής θα αγωνίζονται από την νέα σεζόν στην μοναδική ομάδα Σάλας στην Κρήτη.

Ανακοίνωσης Σχολής Ολυμπιακού:
«Από την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Rethymno Futsal ο Δημήτρης Παπαδάκης.
Ο πρώην αρχηγός της ομάδας Νέων που έχει γεννηθεί το 2002 θα αγωνίζεται πλέον στο ανδρικό του Rethymno Futsal μετά από 5 χρόνια στην Σχολή των ερυθρολευκων.
Ο Δημήτρης είναι ο πρώτος “απόφοιτος” ποδοσφαιριστής που προωθείται στην Ρεθυμνιωτικη ομάδα ποδοσφαίρου Σάλας.
Κύριος στόχος των υπευθύνων είναι οι απόφοιτοι της Σχολής να προάγονται στο ποδόσφαιρο Σάλας λαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική Παιδεία και να αναπτύξουν κατάλληλες αθλητικές ικανότητες και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα ποδοσφαιρική τους πορεία.

 

Τα χνάρια του Δ. Παπαδάκη ακολουθεί και ο Goalkeeper της ομάδας Νέων της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Περικλή Κρουτη ο οποίος θα αγωνίζεται πλέον στο ανδρικό του Ρέθυμνο Futsal.
Ο Περι υπερασπίστηκε την εστία των ερυθρόλευκων για 4 συνεχή χρόνια και κατέκτησε φέτος με την ομάδα Νέων το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου καθώς και την 3η θέση πέρυσι στο παγκρητιο πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου σαλας που διοργανώθηκε στο Ρέθυμνο.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *