Πλευράκης: «Δεν ανταποκριθήκαμε…»

Το Αρκάδι γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα του από τα Μελίσσια αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ρεθυμνιώτικη ομάδα να πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία μετά την ήττα του Ηροδότου.

Ο προπονητής, Κώστας Πλευράκης, με δηλώσεις του τόνισε πως δεν ανταποκρίθηκαν οι παίκτριες του στις ανάγκες του ματς, ενώ θέλει να διατηρήσει την βαθμολογική θέση που έχει μέχρι στιγμής. «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Μελίσσια, όπου δεν τα καταφέραμε και γνωρίσαμε την ήττα. Δεν ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Το ευχάριστο είναι πως δεν μας επηρεάζει βαθμολογικά, αφού με την ήττα του Ηροδότου πετύχαμε τον στόχο της παραμονής. Θέλουμε τουλάχιστον να κρατήσουμε την θέση που είμαστε αλλά και αν μπορέσουμε να πάμε ακόμα πιο πάνω μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος».

Παράλληλα, μετά και την επίτευξη του στόχου, ο έμπειρος τεχνικό τόνισε πως σειρά έχουν οι Νεανίδες και οι τελικοί με τον Ηρόδοτο, αρχής γενομένης από αυτόν της Τρίτης στο κλειστό του Ρεθύμνου στις 20:00 το βράδυ. «Τώρα επικεντρωνόμαστε στις Νεανίδες και στον τελικό της Τρίτης με τον Ηρόδοτο. Πρέπει να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί δεν προλαβαίνουμε κάτι άλλο. Το μυαλό μας είναι σε αυτό το ματς αλλά και στο επόμενο με το Παλαιό Φάληρο την Κυριακή».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *