16 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιες είναι οι 8 ομάδες της Α1 πόλο γυναικών

Στις 24 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η πρεμιέρα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών, με το ΝΟ Ρεθύμνου να στοχεύει στην παρθενική είσοδο της στα πλέι οφ της φετινής διοργάνωσης.
Ο Ποσειδώνας Ιλισίων ή γνωστός και ως ΚΟΠΙ, θα είναι η νέα ομάδα που θα πλαισιώσει τις άλλες 7 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών. Το ΚΟΠΙ κατέκτησε τον τίτλο στην Α2 πόλο Γυναικών της περασμένης περιόδου και ανήλθε στην μεγάλη κατηγορία, όπου για 6η χρονιά θα βρίσκεται ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου και φέτος ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης. Μετά από πολλά χρόνια στην Α1 δεν θα βρίσκεται ο Ηρακλής Θεσσαλονικής, αλλά θα αγωνίζονται φυσικά οι παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Εθνικός, Γλυφάδα.
Αναλυτικά οι 8 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου: Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Εθνικός, Γλυφάδα, ΝΟ Ρεθύμνου, Τρίτωνας Αμαρουσίου, ΝΟ Βόλου «Αργοναύτες», Ποσειδώνας Ιλισίων

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *