Πολύ κοντά στον τελικό ο Αστέρας Ρεθύμνου

Ο Αστέρας Ρεθύμνου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, αποτελώντας με την Επισκοπή με το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Η ομάδα του Ηλία Ασπρομάτη πέρασε σαν σίφουνας από το Γεράνι επικρατώντας με 4-0 του Ποσειδώνα και ουσιαστικά «καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, με τον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης στην Σοχώρα, στην ουσία να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Αστερίτες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο, το επιβεβαίωσαν και στο Κύπελλο χθες, έχοντας δύο εντυπωσιακά δίλεπτα όπου πέτυχαν από δύο γκολ. Όλα αυτά και ενώ η εικόνα του α’ ημιχρόνου δεν προμήνυε την εξέλιξη της επανάληψης, με τον Ποσειδώνα να στέκεται καλά και το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, όπου στο 47’ ο Φώτης Ξενικάκης άνοιξε το σκορ και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Γιώργος Σταρράς πέτυχε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης στο 69’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 0-3 και τον θρίαμβο για τον Αστέρα διαμόρφωσε στο 71’ ο Καριαβασάμ.

Γιώργος Σταράς

1 Σχόλιο

  1. Agigma Massage & Therapies

    Ένα άλλο Γεράνι εμφανώς βελτιωμένο !!!
    Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες που κατάφεραν να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα πολύ μικρό γήπεδο ,
    Δόξα το θεό δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό καθώς το παιχνίδι δεν μπορούσε να μην χαρακτηρίζετε απο την δύναμη !
    Τώρα έχει πολύ μασάζ ξεκούραση και καλή διαχείριση δυνάμεων στον Αστέρα γιατί μας περιμένει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με επαναλαμβανόμενους αγώνες Τετάρτη Κυριακή !
    Go Go ASTERAS !!!

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *