8 Σεπτεμβρίου 2024

«Πράσινη» εμπειρία για την ακαδημία του Άρη Ρεθύμνου

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα παιδιά της Ακαδημίας του Άρη Ρεθύμνου, μέλους του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μέλη της Ακαδημίας του Άρη Ρεθύμνου συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη της περασμένης Τετάρτης με δύο από τα νέα αστέρια του τριφυλλιού, τον Τάσο Χατζηγιοβάννη και τον Γιάννη Μπουζούκη. Τα δύο νέα μεγάλα πρότζεκτ της Ακαδημίας του τριφυλλιού συνομίλησαν με εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές σε Σχολές από ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και αυτή που φιλοξενείται στο γήπεδο Μισιρίων.

Χατζηγιοβάννης και Μπουζούκης απάντησαν με χαρά σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών που τους παρακολουθούν με θαυμασμό αλλά και ως τα μεγάλα τους πρότυπα. Οι δύο νεαροί άσοι του Παναθηναϊκού έδειξαν και τον δρόμο… που καλούνται να διαβούν οι μικροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές όλης της χώρας, στοχεύοντας κάποια στιγμή να περάσουν και αυτοί τις πύλες της ομάδας, όπου αποδεδειγμένα διαχρονικά προσφέρει απλόχερα πολλές ευκαιρίες στα δικά της παιδιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Άρη Ρεθύμνου:
«Μια συγκλονιστική εμπειρία για τα παιδιά της Πράσινης οικογένειας!
Την Τετάρτη 9/12 έλαβε χώρα μια σημαντική και αξέχαστη για όλους στο Δίκτυο στιγμή. Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πράσινου Δικτύου είχαν τη δυνατότητα να κάνουν τις ερωτήσεις τους στον Τάσο Χατζηγιοβάνη και στον Γιάννη Μπουζούκη με απώτερο στόχο να κερδίσουν εμπειρίες αλλά και πολλά χαμόγελα.
Οι δυο ποδοσφαιριστές της Ά Ομάδας απάντησαν με μεγάλη προθυμία και χαρά σε όλες τις ερωτήσεις που δέχθηκαν και με αυτόν τον τρόπο έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν πολλές κρυμμένες πτυχές της καθημερινότητας τους αλλά και σημαντικές για αυτούς στιγμές.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Πράσινης οικογένειας θέλουν να ευχαριστήσουν τον Γιάννη και τον Τάσο για αυτή την τόσο σημαντική και ξεχωριστή εμπειρία που τους χάρισαν!
Η συνέχεια των δράσεων του Δικτύου θα είναι ανάλογη και θα δώσει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές της μεγάλης Πράσινης οικογένειας να έρθουν σε επαφή και με άλλους ποδοσφαιριστές της Ά Ομάδας!».

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *