8 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα με νίκη και «σούπερ» Λαγουδάκη ο ΟΠΕΡ

Ιδανικό ξεκίνημα για την γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ, η οποία επιβλήθηκε πριν από λίγο του Αία Ευόσμου με 3-0 σετ για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Η ομάδα του Θανάση Ντζαφέρη κατάφερε να επικρατήσει του «νεοφώτιστου» Αίαντα, κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς, χρόνο και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Κορυφαία των «κυανοκίτρινων» ήταν η αρχηγός, Στέλλα Λαγουδάκη, η οποία πέτυχε 15 πόντους.

Η νίκη δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ, με τα δύο τελευταία σετ να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στο 1ο σετ οι Ρεθυμνιώτισσες μπήκαν δυναμικά και κατάφεραν με σερί 5-1 από το 12-10 να πάρουν διαφορά ασφαλείας για το 17-11. Από κει και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν, παίρνοντας το σετ με 25-15. Στο 2ο και 3ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό, με τις φιλοξενούμενες να εκμεταλλεύονται τα λάθη των Ρεθυμνιώτισσων και να διεκδικούν μέχρι τέλους το πρώτο τους σετ. Όμως, στις λεπτομέρειες βγήκαν νικήτριες οι «κυανοκίτρινες» οι οποίες επικράτησαν με 25-23 και στα δύο σετ, φτάνοντας στην «καθαρή» νίκη με 3-0 σετ.

ΤΑ ΣΕΤ: 3-0 (25-15, 25-23, 25-23).

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ντζαφέρης): Κλεισιάρη 8, Παρασκάκη 5(2), Λαγουδάκη 15(2), Κατερίνη 9(1), Β. Ξαγοραράκη 5(2), Σαλούστρου, Παπουστή –λ, Τσελάνη, Γ. Ξαγοραράκη.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Ζωλοσταθηάδης): Κυριακίδου, Χριστινίδου, Ναϊντένοβα, Καρατερζή, Ανδρονικίδου, Σρεφανίδου, Γεωργαιάδου –λ, Μπουρνή.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *