Πρεμιέρα στο Ρέθυμνο κάνει το 5ο Παγκρήτιο τουρνουά beach volley

Με 4 τουρνουά θα διεξαχθεί το 5ο Παγκρήτιο τουρνουά beach volley (satellite) 2015 με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Ρέθυμνο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
1ο τουρνουά: ΡΕΘΥΜΝΟ Παραλία Ρεθύμνου 13-14/6/15
2ο τουρνουά: ΧΑΝΙΑ (Ν.ΚΑΤΟΥΦΑΣ) Αγ. Αποστόλοι Χανίων 11 – 12/7/15
3ο τουρνουά ΗΡΑΚΛΕΙΟ Εγκαταστάσεις News Cafe 18-19/7/15

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ
ΡΕΘΥΜΝΟ (KINGS @ QUEENS) Παραλία Ρεθύμνου 27-28/7/15

Στο τουρνουά δεν δικαιούνται συμμετοχής οι 32 πρώτοι των ανδρών και οι 24 πρώτοι των γυναικών της τελικής πανελλήνιας κατάταξης 2014. Εάν η διοργάνωση διεξαχθεί μετά την έναρξη του πρωταθλήματος 2015 αποκλείονται συμμετοχής και οι πρώτοι 16 άνδρες και γυναίκες της τρέχουσας βαθμολογίας.
Ζευγάρια που θα συμμετέχουν σε master του 2015 θα πρέπει να ζητήσουν έγγραφο από την Ε.Ο.ΠΕ, μέσω της Ε.Σ.ΠΕ.Κ για να συμμετέχουν στα SATELLITE της Κρήτης.

Από κει και πέρα, σε κάθε τελικό ταμπλό θα συμμετέχουν δώδεκα (12) ή (16) ομάδες ανδρών ή γυναικών αντίστοιχα. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των ομάδων το ταμπλό θα παραμείνει ελλιπές, ενώ ο ελάχιστος αριθμός ομάδων για την διεξαγωγή ενός τουρνουά είναι οχτώ (8).

Οι πρώτες πέντε (5), από τη συνολική μέχρι τότε βαθμολογία, ομάδες ανδρών και γυναικών για τα ταμπλό των 12 και οι πρώτες τρείς (3) για τα ταμπλό των 8 ομάδων, προκρίνονται απευθείας στο τελικό ταμπλό. Για τις υπόλοιπες θέσεις, εφόσον υπάρχουν περισσότερες από τις απαιτούμενες δηλώσεις συμμετοχής, θα γίνουν προκριματικοί αγώνες με τρόπο και σε ημέρα που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή. Και 7 ομάδες κατευθείαν ταμπλό για 16 άρι.

Ακόμα, είναι δυνατόν με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπή να δοθεί μία (1) ελεύθερη συμμετοχή (WILD CARD) για κάθε φύλλο. Η ομάδα αυτή τοποθετείται στη 10η θέση για ταμπλό των 12 ομάδων, στην 6η θέση για ταμπλό 8 ομάδων και στην 12η θέση για ταμπλό 16 ομάδων.

Στον Τελικό του Παγκρητίου συμμετέχουν 16 ομάδες ανδρών και 8 γυναικών. Στο ταμπλό τοποθετούνται βάσει της βαθμολογίας που έχουν συμπληρώσει στα τουρνουά οι 11 πρώτοι για τους άνδρες και οι 5 πρώτες για τις γυναίκες. Οι υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνονται ως εξής: 1 WILD CARD για κάθε φύλο σε συνεννόηση διοργανωτή-συνδιοργανωτή, 4 θέσεις για τους άνδρες και 2 για τις γυναίκες μετά από προκριματικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αθλητή/τριας στον Τελικό του Παγκρητίου, είναι η συμμετοχή του σε ένα (1) τουλάχιστον τουρνουά του Παγκρητίου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *