16 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα του ΟΠΕΡ με νέο προπονητή

Νέος προπονητής του ΟΠΕΡ είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας στην πρεμιέρα της Α2 με αντίπαλο την Ροδίων Άθλησις.

Ο νέος τεχνικός των Ρεθυμνιωτών στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νέα του ομάδα, ενώ πρόσθεσε πως οι πρεμιέρες είναι πάντα επικίνδυνες. «Είναι σίγουρα χαρά για όλους τους προπονητές να συνεργάζονται με έναν τέτοιο σύλλογο που έχει κάνει τεράστια «βήματα» εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον ελληνικό χώρο του βόλεϊ. Όσο για την ομάδα επειδή ήρθα πρόσφατα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη από τα παιδιά και θα συνεχίσουν την καλή προσπάθεια που έγινε πέρυσι.

Όσον αφορά στον αυριανό αγώνα η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη για όλες τις ομάδες και ειδικά για μας που δεν έχουμε παιχνίδια στα «πόδια» μας. Είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορώ να εκφράσω ακόμη κάποια άποψη για την ομάδα μου. Σίγουρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και όλοι περιμέναμε αυτή τη στιγμή. Πιστεύω να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι να γίνουν καλά και καθαρά παιχνίδια και η ομάδα μου να παίξει καλό βόλεϊ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *