8 Σεπτεμβρίου 2024

Προβάδισμα πρόκρισης για τα φαβορί…

Τα φαβορί επικράτησαν στα σημερινά πρώτα παιχνίδια της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, με ΑΟΝ Αστέρα και ΑΟ Άρη να βρίσκονται με το ενάμισι πόδι στην Β’ Φάση και ο Ερμής Ζωνιανών αυτόματα στα Ημιτελικά.

Οι τρεις τους πέτυχαν νίκες στα σημερινά παιχνίδια, με την σημαντικότερη να σημειώνει ο Αστέρας Ρεθύμνου με 2-4 στο Μελιδόνι επί του τοπικού Τάλω, στο πιο αμφίρροπο σημερινό ζευγάρι. Η νίκη ήταν πύρρειος και με παράπονα από την διαιτησία για τον ΑΟΝ Αστέρα, ο οποίος διαμαρτύρεται για την αποβολή του Ρηγάκη με 2η κίτρινη στο 86’, αλλά και για τον μη καταλογισμό πέναλτι (αλλά φάουλ) στο 9’ πάνω στον Μερτίρι.

Στα Μισίρια, το Αρκάδι Αγγελιανών αιφνιδίασε τον Άρη στο 11’ (0-1), αλλά στη συνέχεια ο νεανικός Άρης δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στην επικράτηση με το ευρύ 4-1. Από ένα χαμένο πέναλτι για κάθε ομάδα, στο 62’ ο Εμ. Μπροτζάκης έστειλε την μπάλα άουτ και στο 83’ ο Αρ. Βαρούχας των γηπεδούχων νικήθηκε από τον Αντωνάκη.

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κλίνη που πέτυχε χατ τρικ, αλλά και το νεαρό Ν.ικο Ζερβό με 1 γκολ και 2 ασίστ ο Ερμής Ζωνιανών πάτησε γκάζι στο β’ μέρος και επιβλήθηκε με 5-0 του ΟΦ Αρμένων στο γήπεδο της Σοχώρας. Οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι με τον Μπαμπουλάκη στο 52’. Στις 19.00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Κ19 ΠΑΕ Επισκοπής – Λιβάδια στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α’ Φάση (Διπλά Παιχνίδια)

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

*2. Τάλως Μελιδονίου – ΑΟΝ Αστέρας     2 – 4
(1’, 81’ Κόκκαλης – 12’, 59’ Ρότζεν, 72’ Ρ. Χριστουλάκης, 74’ Μερτίρι)

*6. ΑΟ Άρης – Αρκάδι Αγγελιανών           4 – 1
(32’, 88’ Ζώτο, 36’ Κουταλάς, 58’ Α.Στ. Γαβαλάς – 11’ Εμ. Μπροτζάκης)

*7. Ερμής Ζωνιανών – ΟΦ Αρμένων          5 – 0
(36’, 53’, 62’ Δ. Κλίνης, 67’ Ν. Ζερβός, 75’ Εμ. Σπαχής)

*1. Κ19 ΠΑΕ Επισκοπής –  Λιβάδια (Επισκοπής – Ρ. Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Αρμενατζόγλου – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου (15.00)

*3. Δόξα Πλατανέ – ΑΟ Ποσειδών (Μισιρίων).

*4. Αστέρας Περάματος – Φοίνικας (Αλφάς).

*5. Σπήλι – Ρεθυμνιακός (Σπηλίου).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *