Προβληματισμός και παράπονα της Επισκοπής για την κλήρωση…

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στην Επισκοπή για το αποτέλεσμα της κλήρωσης που φέρνει την Ρεθυμνιώτικη ομάδα μετά από το εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ηρόδοτο στην πρεμιέρα των πλέι οφ να κληθεί να δώσει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Πανακρωτηριακό, Γιούχτα και Ηρόδοτο (δείτε την κλήρωση).

Τον προβληματισμό τους για την παραλλαγή του κλειδαρίθμου «4» που έχει επιλέξει η ΕΠΟ να διεξαχθούν τα πλέι οφ εξέφρασαν με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟ Επισκοπής, ο πρόεδρος Μιχάλης Νικολιδάκης και ο τεχνικός Γιάσμινκο Βέλιτς.

Μιχάλης Νικολιδάκης: «Αλήθεια είναι πως μας έκανε εντύπωση αυτοί οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες εκτός έδρας που καλούμαστε να δώσουμε. Είμαστε ωστόσο σίγουροι για την ομάδα μας πως θα βαδίσει στους ίδιους δρόμους αγωνιστικής σταθερότητας και θα φτάσουμε στον στόχο μας».

Γιάσμινκο Βέλιτς: «Δεν υπάρχει πουθενά κλήρωση πλέι οφ με τόσο λίγους αγώνες όπου να κληρώνεται μια ομάδα να δώσει τρία συναπτά ματς εκτός έδρας. Τι μοντέλο κλήρωσης είναι αυτό; Με ποια κριτήρια έγινε η κλήρωση; Αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβη; Η κλήρωση είναι για να μοιράζει το δίκαιο σε όλους εξ ου και ότι υπάρχουν κλειδάριθμοι γι’ αυτό. Δεν μπορεί καμία κλήρωση να αδικεί καμία ομάδα παράφορα. Κι όμως αυτό συνέβη σε μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *