Προσθήκη στον «1» με Παλιεράκη για ΑΟΝ Αστέρα

Κάτοικος Σοχώρας θα παραμείνει ο Γιώργος Παλιεράκης για μία ακόμη χρονιά, αλλά πλέον θα υπερασπίζεται την εστία του ΑΟΝ Αστέρα, μετακομίζοντας στους πρωταθλητές από τον Ρεθυμνιακό.

Αυτή θα είναι η 11η ομάδα στην ποδοσφαιρική πορεία του 37χρονου τερματοφύλακα και η 7η σε Ρεθυμνιώτικο έδαφος, στο οποίο βρίσκεται από το 2006, έχοντας υπερασπιστεί ακόμη την εστία των Κεραυνού, Ποσειδώνα Γερανίου, ΠΕ Ρεθύμνου, Άρη Ρεθύμνου και ΟΦ Αρμένων.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΑΟΝ Αστέρα αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Γιώργο Παλιεράκη

«Ο ΑΟΝ Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Γιώργο Παλιεράκη. Ο έμπειρος πορτιέρο έρχεται να πλαισιώσει τους Αντώνη Παπαδάκη και Βαγγέλη Παντελίδη στην τριπλέτα των τερματοφυλάκων της νέας σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία, συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες».

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ομάδα μας, ο Γιώργος Παλιεράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του ΑΟΝ Αστέρα, ειδικότερα σε αυτή τη χρονιά-πρόκληση για τον σύλλογο, που θα τον βρει ως επί το πλείστον με δικά του παιδιά, σε Εθνική κατηγορία. Εμείς οι μεγαλύτεροι και εμπειρότεροι, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα πολλά νέα παιδιά που έχει η ομάδα να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο, όπως φυσικά και να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Εύχομαι τόσο η δική μας ομάδα, όπως και οι άλλες δύο ομάδες του Ρεθύμνου στην Γ’ Εθνική (σ.σ. Ρεθυμνιακός και Άρης), όπως και η Επισκοπή σε επαγγελματική κατηγορία, να πετύχουν τους στόχους τους, γιατί είναι θετικό για ολόκληρο το νομό να έχει συλλόγους που το εκπροσωπούν σε μεγαλύτερες βαθμίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το βιογραφικό του Γιώργου Παλιεράκη

Ημερ. Γέννησης: 03/02/1983

Θέση: Τερματοφύλακας

Ολυμπιακός Λιοσίων, ΑΕ Μενιδίου, ΑΟ Ιλίου, ΑΕ Ηρακλείου Αττικής.

2006-07 Κεραυνός (Α’ ΕΠΣΡ)

2007-09 ΑΟ Ποσειδών Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ)

2009-10 Ρεθυμνιακός (Πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΡ)

2010-11 ΠΕΡ (Δ’ Εθνική)/ΑΟ Άρης (Α’ ΕΠΣΡ)

2011-12 ΑΟ Άρης (Α’ ΕΠΣΡ)

2012-15 ΑΟ Ποσειδών Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ)

2015-16 ΟΦ Αρμένων (Α’ ΕΠΣΡ)

2016-17 Ρεθυμνιακός (Α’ ΕΠΣΡ)

2017-18 ΑΟ Άρης (Α’ ΕΠΣΡ)/Κεραυνός (Α’ ΕΠΣΡ)

2018-19 ΑΟ Άρης (Α’ ΕΠΣΡ)

2019-20 Ρεθυμνιακός (Γ’ Εθνική)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *