Πρωτάθλημα και άνοδος για το Ρέθυμνο Futsal

Πανηγυρίζει από χθες το Ρέθυμνο Futsal, το οποίο κέρδισε με 3-1 τον Αδέσποτο εκτός έδρας και παράλληλα κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League, 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Β’ Εθνικής.
Απόλυτοι κυριάρχοι της κατηγορίας είναι και τυπικά από χθες οι Ρεθυμνιώτες, φέρνοντας την κούπα στο Ρέθυμνο. Στο ντέρμπι κορυφής ήταν εκείνοι που πρωταγωνίστησαν, αφού χάρη στα γκολ των Μπραχιμάι και Κυριακόπουλου πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και παράλληλα έδωσαν τέλος στην υπόθεση τίτλο. Οι 8 βαθμοί που τους χωρίζουν από τον 2ο Αδέσποτο δεν μπορούν να καλαυφθούν, μιας και απομένουν 2 αγώνες για την κάθε ομάδα. Αυτό σημαίνει πως τα τελευταία 2 παιχνίδια αποτελούν τυπική διαδικασία, κάνοντας ήδη όνειρα για την επόμενη σεζόν, που θα τους βρει στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου σάλας, όπου θα βρει ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Δούκας.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 27’ Τριανταφύλλης / 3’, 19’ Μπραχιμάι, 29’ Κυριακόπουλος.
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ: Γεωργίου, Μινέτος, Διαμαντόπουλος, Τριανταφύλλης, Κιζίτο, Κάλντας, Πριονιστής, Τανταρούδης, Ράμμος, Μπεκατώρος, Ηλιάκης, Παπαργυρίου.
ΡΕΘΥΜΝΟ FUTSAL: Δουζίνας, Κυριακόπουλος, Μερκούρη, Μπραχιμάι, Γκιοργκίεβ, Αγορίτσας, Πατητάρας, Στεφανάκης, Μάκινεν, Σκεπετζάκης, Παππάς.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *