20 Απριλίου 2024

Πρωταθλητές οι Νέοι ΕΠΣΡ με πέτσινη ήττα στο 97’!!!

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια το Ρέθυμνο αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης σε επίπεδο Μικτών ομάδων στους Νέους, παρά την ήττα του με 1-0 από το Ηράκλειο πριν από λίγο στο Ατσαλένιο.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα με απολογισμό 15 βαθμούς υπερτερεί στην ισοβαθμία του Ηρακλείου και κερδίζει το πρωτάθλημα, με το δεύτερο να παίρνει ταυτόχρονα την πρόκριση για τις 16 καλύτερες Μικτές ομάδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η μοναδική ήττα της Μικτής Νέων Ρεθύμνου για φέτος ήρθε με πέτσινο πέναλτι που μόνο ο βοηθός διαιτητή Φραγκιαδάκης είδε και ο διαιτητής Ταμπουρατζής υπέδειξε στο 97’ σε βουτιά… του Κουτεντάκη μπροστά από τον Γαϊτάνη.
Αυτό επουδενί δεν μειώνει την εξαιρετική παρουσία της Μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣΡ, η οποία όχι μόνο κέρδισε τον τίτλο σε επίπεδο Κρήτης, αλλά και τις εντυπώσεις, όντας η καλύτερη ομάδα του νησιού.

 

Φάσεις και γκολ

3’ σύγχυση στα καρέ του Ρεθύμνου, πλασέ του Κουτεντάκη θα μπλοκάρει ο Τριποδιανός.

30’ ο Κεβάνι χρησιμοποιεί και το χέρι για να κοντρολάρει από πλάγια, κόβει την μπάλα και ο επερχόμενος Πακιουφάκης θα σημαδέψει το αριστερό δοκάρι του Τριποδιανού.

32’ σέντρα Νικηφόρου κεφαλιά Κούσμινα διώχνει δύσκολα ο Ψιμόπουλος.

35’ σέντρα του Κουτεντάκη, ο Λίλο στο δεύτερο δοκάρι προ κενής εστίας δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε.

51’ κόρνερ Πακιουφάκη, κεφαλιά Βοργιά μπλοκάρει ο Τριποδιανός.
76’ σπριντ Σαββουιδάκη με Κώτσιο, ο Ρεθυμνιώτης αμυντικός κοντράρει το σουτ του πρώτου.
83’ σε θέση τετ α τετ ο Νικηφόρος, προλαβαίνει και μπλοκάρει ο Ψιμόπουλος.

89’ αντεπίθεση του Ρεθύμνου ο Βρέντζος προτιμάει το σουτ, αντί του αμαρκάριστου Τσόλα, αλλά αυτό φεύγει άουτ.

92’ φάουλ Βοργιά πλασέ Τσαμπουράκη άουτ.

97’ ο Ταμπουρατζής εφευρίσκει με την υπόδειξη του βοηθού του Φραγκιαδάκη, ανατροπή του Κουτεντάκη από τον Γαϊτάνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών νικώντας τον Τριποδιανό, ο οποίος βρήκε την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ταμπουρατζής, Γ. Φραγκιαδάκης, Σιακαμπέτη (Λασιθίου).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Στακάκης, Μανιουδάκης, Σμπώκος, Γκλεζάκος (76’ Τσαμπουράκης), Λίλο (46’ Βοργιάς), Σαβουιδάκης, Γκίκα, Πακιουφάκης (62’ Αλεξάκης), Κουτεντάκης, Κεβάνι (46’ Μαμουλάκης).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Γιώργος Λυρώνης): Τριποδιανός, Μανουσάκης, Γαϊτάνης, Κλειδής, Κώτσιος, Καραπιδάκης, Τσόλας, Μπερβανάκης (82’ Δρανδάκης), Κούσμινας (71’ Π. Μαρινάκης), Νικηφόρος (90’+ Γερωνυμάκης), Μπουρνέλης (62’ Βρέντζος).

3 Σχόλια

  1. ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΦΑΝΗ

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ & ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΓΩΝΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΙΚΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΤΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΡΗΤΗΣ….!!!!!!

    Απάντηση
  2. Παυλος

    Μπράβο στα παιδιά και των δύο ομάδων και στην ΜΙΚΤΉ Ρεθυμνου που τερμάτισε πρωτη.Για τους φιλαθλους 《μπαμπαδες》του Ρεθύμνου δυστυχώς το επίπεδο τους ……..Οσο για το παιχνίδι ακυρώθηκε γκολ για το ΗΡΆΚΛΕΙΟ κανονικό ως οφσάιντ και παρόλο που το θέλαμε πολύ δεν αντιδράσαμε κατά του διαιτητή ή επόπτη όσο για το πεναλτυ υπάρχει το βίντεο του αγωνα στ 84 λεπτό και τις καθυστερήσεις της έκανε το Ρέθυμνο εσκεμμένα

    Απάντηση
  3. Μανος

    φιλέ αυτά που λες είναι η μια πλευρά. η άλλη πλευρά λέει ότι αν ήμασταν στην θέση του Ρεθύμνου εμείς μάλλον θα κάναμε χειρότερα ως φίλαθλοι, δεν τους λέω μπράβο προς θεού αλλά θα κάναμε χειρότερα. επίσης ντρέπομαι ως φίλαθλος αυτού του αγώνα όπως πήραμε την νίκη, τι διδάξαμε στα παιδιά αυτή της ηλικίας δηλαδή, ότι μπορούμε ως Ηράκλειο και παίρνομαι τις νίκες με οποιοδήποτε τρόπο. Η ΕΠΣΗ ήθελε την νίκη με 1-0 πάση θυσία και όλα καλά.

    Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *