17 Απριλίου 2024

Πρωταθλητής Ελλάδας βαρέων βαρών στο Kick boxing ο Τζωρτζινάκης (photos)

Δεν έχει «ταβάνι» ο Ρεθυμνιώτης πυγμάχος έκανε το «back to back» και απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο καλά προετοιμασμένος είναι σε κάθε αγώνα του φτάνοντας πάντα στη κορυφή, έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Νίκο Σαμψών.

Το Πρωτάθλημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι στις 6-7 και 8 Δεκεμβρίου, με 2500 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Από τον Αθλητικό Σύλλογο «Διενέκης» ο Στέλιος Τζωρτζινάκης στην κατηγορία Βαρέων βαρών κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες, Κ1 -Full contact και Low kick . O Ρεθυμνιώτης Πρωταθλητής με 57 επίσημους Αγώνες και 56 νίκες «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο κατάμεστο Στάδιο, κερδίζοντας τα χειροκροτήματα των θεατών.

7 Αγώνες με 7 Νίκες δεν άφησαν αδιάφορο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Τριανταφύλλου που έδωσε συγχαρητήριά για την αξιοπρεπή εμφάνιση του Ρεθυμνιώτη αθλητή του SAMSON GYM.

Όπως μας αναφέρει ο προπονητής του Πρωταθλητή, Νίκος Σαμψών:
«O Στέλιος μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκίνησε για τρείς μήνες μια σκληρή προετοιμασία, αν μη τι άλλο, ήταν αναμενόμενες οι επιτυχίες, φέτος για πρώτη φορά ως ενήλικας, κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και μάλιστα, δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του και πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος, έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον με νοκ άουτ, μη αντέχοντας τα δυνατά χτυπήματα.
Θα ήθελα εκ μέρους του συλλόγου μας να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της αποστολής μας για την πολύτιμη υποστήριξη στης αποστολής μας: Τσιμέντα Κρήτης Μ. Σταγάκης ΑΕΒΕ – Δικηγορικό Γραφείο Ν. Κοτζαμπασάκης & Συνεργάτες – Προμηθευτική Μετάλλων Κρήτης – Seven Hellas – Beuty Center – Lifting Car – E Colazione – Italian Corner – Gadget Shop – Dandoulakis Shipping Travel Agency – Samson Group Services. Οι Επιτυχίες μας είναι και δίκες σας»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *