Πρωταθλητής το Rethymno Sports στο 6ο Εργασιακό πρωτάθλημα Beach Volley (photos)

Την Τετάρτη το βράδυ ολοκληρώθηκε το 6ο Εργασιακό πρωτάθλημα Beach Volley Ρεθύμνου με τους αγώνες της τελικής φάσης, με την ομάδα του Rethymno Sports να κατακτά τον τίτλο για 2η συνεχόμενη χρονιά και 3η συνολικά.

Και φέτο το πρωτάθλημα που συνδιοργάνωσαν, οΣύλλογος Ρέθυμνο Volley Club, η Περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου και το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, με Χορηγούς επικοινωνίας ήταν η Εφημερίδα Κρητική Επιθεώρηση και το Rethymnosports.gr
Στην διοργάνωση συμμετείχαν 8 ομάδες, Net Cafe, Adele Beach, Taftar, Hall2, Ονειράνθη, Poledas Apartments, Rethymno Sports και Οπτικά Πέλα, που έπαιξαν 36 αγώνες, με περισσότερους από 80 αθλητές, λάτρεις του Beach volley και περισσότερους από 15 εθελοντές να βοηθούν πολλές ώρες στην ομαλή διεξαγωγή στο τουρνουά.

Η «αυλαία» της τελικής φάσης άνοιξε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Μικρό τελικό ανάμεσα στο Ονειράνθη και το Poledas Apartments. ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ αφήνοντας ικανοποιημένους τους φιλάθλους από το θέαμα που παρακολούθησαν. Το Poledas πήρε το πρώτο σετ με 21-13, για να ισοφαρίσει το Ονειράνθη 1-1 (21-15). Στο τάι μπρέικ η ομάδα του Poledas Apartments έχοντας λιγότερες λύσεις επιθετικά, δεν τα κατάφερε και το Ονειράνθη έφτασε στην κατάκτηση του με 24-23, αναβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Διαιτητής: Σπιταδάκης
Ονειράνθη: Τσαπάκης, Ξενικάκης, Σμπυράκη, Θανάσης, Κουνδουρακης, Μπαχλιτζανάκης, Λιαδάκης.
Poledas Apartments: Κάβουρας, Σημάκης, Ζότο, Παπαδάκης Α., Σαρχώσης, Γρηγοράκης, Χριστουλάκης, Τσίτσαρης, Κυμιωνή.


Στο Μεγάλο τελικό είχαμε επανάληψη αυτού των δυο τελευταίων ετών, Οπτικά Πέλα – Rethymno Sports. Στο κατάμεστο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων της παραλίας του Ρεθύμνου, οι παρισινοί πρωταθλητές υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους με 2-0 σετ (21-9, 21-9) δείχνοντας από την αρχή πως το ήθελε πολύ. Το Rethymno Sports δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται φυσιολογικά.

Διαιτητές: Σπιταδάκης – Σταυρουλάκης
Οπτικά Πέλα: Χνάρης, Αστρινάκης, Γασπαράκης, Παπαδάκης Ι., Αλεξάκης, Ρουσάκης, Πελαντάκης.
Rethymno Sports: Πετράκης, Χαλκιαδάκης, Μπεμπής, Αραμπόπουλος, Καψαλάκης, Ντεμάι, Μαραγκουδάκης.


Τα αποτελέσματα των Ημιτελικών
Μικρός Τελικός
Ονειράνθη – Poledas Apartments  2 – 1
(13-21, 21-15, 24-22)

Μεγάλος Τελικός 
Οπτικά Πέλα  – Rethymno Sports  0 – 2
(9-21, 9-21)

Οι πρωταθλητές του Εργασιακού Πρωταθλήματος Beach Volley
2014 Net Cafe
2015 Ταβέρνα Ζαμπία
2016 Rethymnosports
2017 Οπτικά Πέλα
2018 Rethymnosports
2019 Rethymnosports

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *