Πρωτιά για την Τσοντάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo

Η αθλήτρια του «Αθλητικού Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Δαυίδ», Τσοντάκη Μαρία, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης στις 18-19 Νοεμβρίου.

Η 18χρόνη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία αν και η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία, κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στις γυναίκες +73 κιλά, δείχνοντας έτσι πως η θέση της στην Εθνική Ομάδα TaeKwonDo της αξίζει και δεν ήταν κάποια τυχαία διάκριση αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αρκετών χρόνων, προσπάθειας και συνεχής συμμετοχής σε αγώνες.  Επόμενη «στάση» για την αθλήτρια του «Δαυίδ», είναι το Πανελλήνια Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαΐδης» όπου θα δοκιμάσει νέες τακτικές, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της για τους αγώνες που ακολουθούν στο εξωτερικό. Στους αγώνες του Κυπέλλου θα συμμετέχει και «πρωτάρης» Τσοντάκης Νικόλαος, στην κατηγορία Παίδων (2010) -49 κιλά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση:
«Ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Δαυίδ συγχαίρει την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο για την εξαιρετική διοργάνωση μέσα σε τόσο μια δύσκολη περίοδο όπου και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης της COVID19, και όλους τους προπονητές- συλλόγους και αθλητές οι οποίοι συνεχίζουν να προάγουν τις αξίες του ολυμπιακού μας αθλήματος.
Ευχαριστούμε τον φυσικόθεραπευτή μας Μαρκο Τζωρτζινάκη ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τραυματισμούς αλλά και να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για τους αγώνες.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Αnek Lines που συνεχίζουν να στηρίζουν τις δράσεις μας.
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών Δαυίδ και τους γονείς των μικρών μας μαχητών και μαχητριών για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη!»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *