Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ ο Φάνης Χριστοδούλου

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η σημερινή συνεδρίαση του προσωρινού Δ.Σ. της ΕΟΚ για την ανάδειξη προέδρου της διοίκησης Πρωτοδικείου, με τον Φάνη Χριστοδούλου να παίρνει, τελικά, το χρίσμα…

Η συνεδρίαση περιελάμβανε 2 μέρη, μιας και στην αρχική τηλε-συνάντηση των αρμοδίων, όπου υπήρξε απαρτία, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε από τη διαδικασία, όταν διαφώνησε με τη συμμετοχή στην ψηφοφορία του προέδρου του Ρεθύμνου Cretan Kings, Γιάννη Καλαϊτζάκη, και ενώ ήταν 9-8 υπέρ του πρώτου. Εντέλει, η συνεδρίαση διακόπηκε, λόγω τεχνικού προβλήματος του συστήματος «Zoom».

Έπειτα, υπήρξε η εντύπωση πως θα αναβαλλόταν για αύριο, όμως, η πλευρά του Παναγιώτη Φασούλα και του Βαγγέλη Λιόλιου αποφάσισε να ολοκληρώσει σήμερα τη διαδικασία. Αν και ζήτησαν από τον κ. Βασιλακόπουλο να συμμετέχει, εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να πραγματοποιηθεί με 10 συμμετέχοντες.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Φάνης Χριστοδούλου εκλέχθηκε με 9-1 ψήφους και αυτό που απομένει είναι να κατατεθούν τα πρακτικά της συνεδρίασης, αύριο (6/4), στο Πρωτοδικείο, ώστε να προχωρήσει η προκήρυξή των εκλογών της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Το Δ.Σ. της προσωρινής Διοίκησης:

Πρόεδρος: Φάνης Χριστοδούλου
Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Β’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Νικολόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Ευθύμης Ρεντζιάς
Ταμίας: Μπάμπης Μαρκάκης
Ειδικός Γραμματέας Δ.Σ.: Ασημακόπουλος

Πηγή: Goodnet

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *