19 Απριλίου 2024

Πρώτη νίκη με ΚΟΠΙ για ΝΟΡ

«Σεφτέ» νικών στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών για το ΝΟ Ρεθύμνου σήμερα, ο οποίος επικράτησε με 12-10 του Ποσειδώνα Ιλισίων στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας σταθερά το προβάδισμα φτάνοντας στην τελική επικράτηση με δύο γκολ διαφορά. Ο ΝΟΡ μπήκε πιο δυνατά και κατόρθωσε στο πρώτο οκτάλεπτο να προηγηθεί με 3-2, διατηρώντας το προβάδισμα στο σκορ στο α’ ημίχρονο, όπου το ματς ήταν αμφίρροπο, με τις άμυνες… να πηγαίνουν περίπατο. Στο γ’ οκτάλεπτο ο ΝΟΡ προηγήθηκε με 9-7, ενώ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου η διαφορά έφτασε στα 3 γκολ (10-7). Όμως το ΚΟΠΙ επέστρεψε και μείωσε σε 10-9, για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της η Έλενα Φαρμάκη, με γκολ της οποίας διαμορφώθηκε το τελικό 12-10 1’30’’ πριν από την λήξη. Αυτή ήταν η πρώτη σκόρερ του ΝΟΡ με 4 γκολ, ενώ από δύο γκολ πέτυχαν οι Μαρία Φαρμάκη, Μαυρέλου. Από πλευράς ΚΟΠΙ πρώτη σκόρερ η Καλαργυρού με 3 γκολ, ενώ δύο πέτυχαν οι Σαμαρά και Κούβδου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χατζηαναστασίου, Καζούλης.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 4-4, 2-1, 3-3.
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλ., Σαφέτη 1, Φαρμάκη Μ. 2, Γαγάνη, Παλληκαράκη, Αλεξάκη 1, Μαυρέλλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Καραλόγου, Φαρμάκη Ελ. 4, Πατσαχάκη 1, Σολανάκη 1, Κυριακάκη Κ., Λιμπτιάκη, Θεοδωράκη.
ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ (Μάκης Παπαμαργαρίτης): Παπαϊωάννου, Σαμαρά 2, Τζοβάρα 1, Χυδηριώτη, Κούβδου 2, Παπαδάκη 1, Μπεκρή, Δράκου 1, Καλαργυρού 3, Τζούρκα.

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *