8 Σεπτεμβρίου 2024

Πυρετώδεις ρυθμοί για την ενίσχυση της Επισκοπής…

Σε πυρετώδεις ρυθμούς σχεδιάζεται η νέα Επισκοπή που μετά από δύο χρόνια θα αγωνιστεί ξανά στην Γ’ Εθνική. Οι πρωταθλητές Ρεθύμνου έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στην διατήρηση μεγάλου μέρους του βασικού κορμού, αλλά απομένει το σημαντικό κομμάτι για την υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

Είναι δεδομένοι πως άπαντες στην Επισκοπή δεν θέλουν να είναι περαστικοί από την κατηγορία, αλλά να αφήσουν το στίγμα τους και πάλι, πραγματοποιώντας μια αξιοπρόσεκτη πορεία ψάχνοντας ξανά την καταξίωση στις Εθνικές κατηγορίες. Σε αυτό το πλαίσιο οι κινήσεις που θα γίνουν είναι  ιδιαίτερα προσεκτικές και προσεγμένες.

Μία από αυτές είναι φυσικά του Θάνου Τοπούζη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Γιώργου Λυρώνη για την κορυφή της επίθεσης. Όμως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που αρέσουν σε τεχνικό επιτελείο και διοίκηση της ομάδας, από τους δεκάδες παίκτες που έχουν προταθεί στους πρωταθλητές. Μεταξύ αυτών ο γνώριμος στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, Αλεξάνταρ Μίλιτς, με τον 29χρόνο Σέρβο επιθετικό να έχει κάνει επαφή με την Επισκοπή, την φανέλα της οποίας φόρεσε για 6 μήνες τη σεζόν 2015-16. Εξαιρετική περίπτωση φαντάζει ακόμη αυτή του 22χρόνου επιθετικού Θέμη Ποτουρίδη, ο οποίος πέρασε από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό το πρώτο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν, με το δεύτερο μισό να αγωνίζεται στον Αιολικό. Από την ομάδα της Μυτιλήνης εξετάζεται και η περίπτωση του 21χρόνου αμυντικού μέσου Δημήτρη Κεσίδη, ενώ στα υπόψη είναι και ο πολύπειρος μέσο-επιθετικός της Παλαιόχωρας Δήμος Μανουσάκης. Η «Κ.Ε.» σας είχε ενημερώσει από χθες πως η Επισκοπή θα κινηθεί για ένα έμπειρο τερματοφύλακα, με τον Γιώργο Λαζαρίδη του ΑΟΧ/Κισσαμικού να είναι ψηλά στην σχετική λίστα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *