18 Απριλίου 2024

Ρεθυμνιακός: Συγκεντρωμένος για το καλύτερο δυνατό με Ηρόδοτο

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για ένα άκομη θετικό αποτέλεσμα, θα παραταχθεί στη Νέα Αλικαρνασσό ο Ρεθυμνιακός, για να αντιμετωπίσει τον ιστορικό Ηρόδοτο σήμερα (16.00).

Η αναμέτρηση περιλαμβάνεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Ρεθυμνιακό να έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με κατάκτηση του Super Cup αλλά και νικηφόρα πρεμιέρα επί του ΣΥΝΚΑ (3-1). Όλα αυτά έχουν τονώσει την αυτοπεποίθηση όλων στις τάξεις της ομάδας της Σοχώρας, αλλά αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που τους περιμένουν τη φετινή χρονιά και μια από αυτές την έχουν μπροστά τους, σήμερα με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, στο πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι τους. Το ευχάριστο για το Νίκο Καραδάκη είναι πως έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην του Γιώργου Μαρουλάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στην γάμπα από το παιχνίδι Κυπέλλου με το Αρκάδι Αγγελιανών πριν από 10 ημέρες.

Για το σημερινό παιχνίδι ο Νίκος Καραδάκης θα έχει μαζί του στην αποστολή, τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Δημητριάδη, Παλιεράκη, Κουδουνάκη, Λαζαρίδη, Μερτίρι, Ταμάμη, Μπούσδρα, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Καψαλάκη, Δελήμπαση, Φοβάκη, Αντεμάϊ, Ψωρογιάννη, Μανιδάκη, Κοντορινάκη, Σηφακάκη, Σταύρε, Νεμπιάι και Πλεύρη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *