Ρεθυμνιακός vs Επισκοπή… πράξη 2η!

Ρεθυμνιώτικο ντέρμπι έχουμε σήμερα στο γήπεδο της Σοχώρας, με Ρεθυμνιακό και Επισκοπή να μονομαχούν στις 16.00 το απόγευμα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο Ρεθυμνιώτικες ομάδες θα ψάξουν με πάθος την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στην επιτυχία που θα τους φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Ο μεν Ρεθυμνιακός στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία, η δε Επισκοπή να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή, στην οποία και στοχεύει. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την πρώτη φετινή μάχη τους για το Super Cup, η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη (0-0) στο 90λεπτό, με τον Ρεθυμνιακό να κατακτάει τον τίτλο στην διαδικασία των πέναλτι.

Βέβαια, το σημερινό παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το Super Cup, με την ψυχολογία να έχει αλλάξει στρατόπεδο. Η καλή ψυχολογία είναι με το μέρος του Ρεθυμνιακού, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και πατά πολύ καλά στα πόδια του στην Γ’ Εθνική, ενώ από την άλλη η Επισκοπή προέρχεται από την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανακρωτηριακό, πριν από μια εβδομάδα.

Άρχοντας του ντέρμπι θα είναι ο Μάριος Βιοσκαδούρος, έχοντας για βοηθούς τους Καούρα και Μάτσα, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Ρεθυμνιακού έχει προγραμματίσει να βραβεύσει τον πρόεδρο της Επισκοπής Μιχάλη Νικολιδάκη για την πολυετή προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Η αποστολή του Ρεθυμνιακού για το ντέρμπι
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ρεθυμνιακού την Παρασκευή με το Νίκο Καραδάκη να έχει μοναδικό απόντα το Γιώργο Μαρουλάκη, ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ από την Πέμπτη δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Κλινάκης ο οποίος από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης αποτελεί παρελθόν. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο Ρεθυμνιακός ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ομάδας, οι οποίοι είναι:
Δημητριάδη, Παλιεράκη, Κουδουνάκη, Λαζαρίδη, Μερτίρι, Ταμάμη, Μπούσδρα, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Καψαλάκη, Δελήμπαση, Φοβάκη, Αντεμάϊ, Ψωρογιάννη, Μανιδάκη, Κοντορινάκη, Σηφακάκη, Σταύρε και Πλεύρη.

Η αποστολή της Επισκοπής για το ντέρμπι
Στην αντίπερα όχθη τα δικά της προβλήματα έχει η Επισκοπή για το σημερινό ντέρμπι, με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών του. Εκτός πλάνων είναι ο Νίκος Καλογεράκης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στην προχθεσινή προπόνηση όπου συγκρούστηκε με τον Τσιριγώτη, ενώ ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο (τενοντίτιδα) έχει ο Νίκος Χαλκιαδάκης. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο Φάμπιο Αλεξάντρε Κρουζ Μάρτίνς μιας και το δελτίο του δεν έχει ακόμη εκδοθεί.
Έτσι, ο Γιάσμινκο Βέλιτς για το σημερινό παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό θα στηριχθεί στους εξής ποδοσφαιριστές: Χανιωτάκης, Κολοβούρης, Μυρθιανός, Ανδρικόπουλος, Καρβουνιάρης, Κούνστιτς, Μπρίτο, Νάνι, Λίμα, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Νίκιτς, Γκελοσάνι, Πίσπας, Τσιριγώτης, Γκιόκας, Ξεπαπαδάκης, Φουκαράκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *