8 Σεπτεμβρίου 2024

Ρεθυμνιώτικες διακρίσεις στον 2ο Αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΠΕΝΑ 2023

Την Κυριακή 18 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Ρεθύμνου ο εξ αναβολής 2ος Αγώνας Ιππικής Δεξιοτεχνίας ΠΕΝΑ 2023.

Ήταν μια άρτια διοργάνωση με υπέροχες διαδρομές και πολλές πρωτιές και διακρίσεις για τα ζευγάρια αθλητών και ίππων του Ρεθυμνιώτικου ομίλου.

Στη κατηγορία ανάπτυξης Α1, η Ελευθερία Τσόγκα πήρε τη 2η θέση με την Σοράγια.

Στην κατηγορία Α3 τη 1η θέση κατέκτησε η Αθηνά Μπικάκη με την Ζoe και βαθμολογία 69,25%, την 3η θέση η Βασιλική Πολυχρονάκη με τον Thrylos και βαθμολογία 66,120% και ην 4η θέση πήρε η Ελένη Ηλιάκη με τον ίππο Eldi.

Η Νεφέλη Χατζηδάκη με τον Zizel, η Χαρίκλεια Γιουκάκη με τον Maximus, η Παρασκευή Χατζάκη με τον ίππο Xalkos και Στυλιανή Βανταράκη με τον Jocker συμμετείχαν στην κατηγορία με αξιόλογες διαδρομές και βαθμολογίας άνω του 60,7%.

Στην κατηγορία Α4, η Αθηνά Μπικάκη με Ζoe στη 1η θέση με 69,85% και η Βασιλική Πολυχρονάκη με τον ίππο Thrylos στη 3η θέση με 65.02%.

Στην κατηγορία Α6 την 1η θέση κατέκτησε η Στυλιανή Βανταράκη με τον Jocker και τη 2η θέση η Νεφέλη Χατζηδάκη Νεφέλη με την Zizel, ενώ 4η και 5η θέση κατέλαβαν, η Ελένη Ηλιάκη με Eldi και Παρασκευή Χατζάκη με τον ίππο Xalkos.

Η Χαρίκλεια Γιουκάκη με τον ίππο Μaximus κατετάγει 1η στην κατηγορία Α5.

«Ο Ιππικός Όμιλος Ρεθύμνου συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις υπέροχες επιδόσεις τους, την αγάπη και την δέσμευσή τους στο μοναδικό άθλημα της Ιππασίας και τους εύχεται μια ανοδική αγωνιστική πορεία. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και όλα τα μέλη του ομίλου για τη στήριξη και τους χορηγούς μας για την αμέριστη υποστήριξη.»

 

 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *