8 Σεπτεμβρίου 2024

Ρεθυμνιώτικες επιτυχίες στο 16ο Παγκρήτιο Μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού

Περισσότεροι από 300 μαθητές συμμετείχαν, με τους Ρεθυμνιώτες να συλλέγουν συνολικά 8 μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, ένα ασημένιο και 6 χάλκινα, ενώ το σχολείο που είχε τις περισσότερες επιτυχίες ήταν το 10ο Χανίων.

Από τους Ρεθυμνιώτες ξεχώρισαν ο Παύλος Κοκολάκης, ο οποίος κατετάγη 1ος στην κατηγορία Νηπίων, εκπροσωπώντας το 5ο Ρεθύμνου. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Γιώργος Καβούνης από το 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου, στην κατηγορία Β’ Γυμνασίου.

Παράλληλα, σε επίπεδο Λυκείων, η Χρυσή Κουκουράκη έφερε την 3η θέση στο 1ο Ρεθύμνου, ενώ στα παιδιά της ΣΤ’ Δημοτικού, η Μαρία Νταγιαντά από τα Ανώγεια κατέκτησε την 3η θέση στα κορίτσια. Ακόμη ένα κορίτσι επέστρεψε με χάλκινο μετάλλιο, με την Ιωάννα Χρυσού, από το 2ο Δημοτικό Ρεθύμνου, στην κατηγορία της Γ’ Δημοτικού. Στα αγόρια της Β’ Δημοτικού, οι Μανώλης Παπαδοσηφάκης (16ο Ρεθύμνου) και Γιώργος Τζανουδάκης (16ο Ρεθύμνου) πήραν την 3η θέση, ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσε επίσης, η Ραφαέλα Χρυσού σε επίπεδο Νηπίων, από το Χαρούμενο Εργαστήρι Ρεθύμνου.

Πηγή: www.haniotika-nea.gr

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *