Ρεθυμνιώτικο «άρωμα» στο FIVB level 1 course  

Στην Αθήνα διεξάγεται από το σήμερα μέχρι τις 6/11, το 2ο διεθνές σεμινάριο της σειράς FIVB BV COACHES COURSE (LEVEL-1), με κύριο εισηγητή τον Βρετανό Jeff Brehaut και βοηθό τον Ελληνικής καταγωγής τεχνικό Μαρκ Κοντόπουλο.

Το διεθνές σεμινάριο συμμετέχουν προπονητές Beach Volley από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και οι δικοί μας, Κυριάκος Μπεμπής, Νίκος Μαραγκουδάκης και οι Γιώργος Δρακάκης και Μηνάς Καμάρης από το Ηράκλειο.

Το σεμινάριο που περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική για 5 ημέρες στην Αθήνα αλλά και on-line εκπαίδευση για μεγαλύτερο διάστημα, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena στον Γέρακα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σεμινάριο θα βρεθεί και ένας από τους κορυφαίους παίκτες του παγκόσμιου Beach Volley και αργυρός Ολυμπιονίκης του 2004, ο Ισπανός Ξαβιέ Μπόσμα.
Ο Ισπανός άσος έχει πάρει μέρος σε 3 Ολυμπιάδες (Ατλάντα, Σύδνεϋ, Αθήνα) με δύο 5ες θέσεις και ένα μετάλλιο το 2004 αλλά και πλήθος διακρίσεων στα Ευρωπαϊκά και τα Παγκόσμια πρωταθλήματα σε μία σχεδόν 20ετή καριέρα.

Να σημειώσουμε ότι το FIVB BV Coaches Course της Αθήνας είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Βαγγέλη Κουτουλέα που ήταν αυτός που το έφερε στην χώρα μας το 2019.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *