Σέντρα ξανά το Σεπτέμβρη (photos)!

Κατά δύο εβδομάδες νωρίτερα θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021, όπως προέκυψε από την σημερινή σύσκεψη ΕΠΣΡ και σωματείων-μελών της που βρέθηκαν στο Ατσιπόπουλο.

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ατσιποπούλου το παρόν έδωσε η πλειοψηφία των σωματείων (20 από τα 28 ενεργά σωματεία της Ένωσης), όπου συζητήθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα θέματα (ασφάλιση ποδοσφαιριστών, αντιμετώπιση βίας, αθλητικές εγκαταστάσεις, διεξαγωγή πρωταθλημάτων κλπ.). Παράλληλα η ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο, έθεσε το χρονοδιάγραμμα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, η οποία όπως προαναφέραμε θα ξεκινήσει νωρίτερα σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Η αυλαία της ποδοσφαιρικής σεζόν θα ανοίξει επίσημα την Κυριακή 30 Αυγούστου με την διεξαγωγή του αγώνα Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΡ ΑΟΝ Αστέρα και του Κυπελλούχου Τάλως Μελιδονίου, στο γήπεδο Περάματος.
Η σέντρα του Κυπέλλου ΕΠΣΡ θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική, με την 3η αγωνιστική των ομίλων να ορίζεται το επόμενο διάστημα. Η σέντρα στην Α’ ΕΠΣΡ θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου, ενώ η πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΡ θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, στις 26-27 Σεπτεμβρίου.

Επίσης η διοίκηση της ΕΠΣΡ επεσήμανε την μείωση κατά 30% των παραβόλων συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και σχετικές διευκολύνσεις που μπορούν να δοθούν στα σωματεία για αποπληρωμή της συνδρομής του Ταμείου Αρωγής.

Από πλευράς Δ.Σ. ΕΠΣΡ στη σημερινή σύσκεψη, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Τίτος Χνάρης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γαζανός, ο γ.γ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Ταμίας Δημήτρης Κουρνιαντάκης και τα μέλη Νίκος Μαρκουλιδάκης (Υπεύθυνος Μικτών), Μπάμπης Μακρυγιάννης (Υπεύθυνος Υποδομών), Νίκος Μουζουράκης.

Παρών στη σημερινή συνάντηση έδωσαν επίσης ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΡ Κυριάκος Δελήμπασης και το αναπληρωματικό μέλος Βασίλης Γαγάνης, αλλά και μεγάλη αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου ν. Χανίων «Ο Παγκρήτιος». Ο νεος πρόεδρος Γιώργος Αγγελάκης ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μανωλακάκης, το μέλος Βασίλης Αθανασιάδης, αλλα και το μελος της Πανελλήνιας ένωσης προπονητών ποδοσφαίρου Βαγγέλης Πρόκος. Επίσης παρόντας ο ασφαλιστής Δημήτρης Βαβαδάκης ο οποίος ανέπτυξε πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες. Επίσης παρόντες ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΡ Κυριάκος Δελήμπασης και το αναπληρωματικό μέλος Βασίλης Γαγάνης, αλλά και μεγάλη αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου «Ο Παγκρήτιος».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *