«Σέντρα» σε 5 ματς την Δευτέρα 27/3 στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων

Έγινε την Τρίτη 21/3 παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων η κλήρωση των αγώνων του 12ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8χ8 παλαίμαχων. Η πρώτη σέντρα είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 27/3 στις 21.30 σε 3 γήπεδα όπου θα διεξαχθούν 5 παιχνίδια.

Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετέχουν έντεκα ομάδες, με 4 από αυτές να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στον θεσμό. Πρωτοεμφανιζόμενες είναι οι ομάδες, ΣΥΝ.ΚΑ. S/M, Αλβανική Κοινότητα Ρεθύμνου, Adele Beach και Ράδιο Μεγαλόνησος, ενώ την επανεμφάνιση της, κάνει η ομάδα των Παλαιμάχων του ΟΦ Αρμένων
Μάλιστα κάποιες από αυτές διαθέτουν στο ρόστερ του παλιούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ακόμα και σε επαγγελματικές κατηγορίες στο παρελθόν, και σε συνδυασμό με την δυναμική που έχουν δήξει τα προηγούμενα χρόνια οι «κλασικές» ομάδες της διοργάνωσης, αναμένετε να δούμε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Αξίζει να αναφέρουμε την απουσία μετά από πολλά χρόνια στην διοργάνωση των ομάδων, Ροκαμπιλάδες, 547 Τ.Π. και Οικοδόμων.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Δευτέρα 27/3 – 21:30
Platanos Tours – Αλβανική Κοινότητα Ρεθύμνου (Μισιρίων)
ΤΕΕ Ρεθ./Μηχανικοί – Adele Beach  (Μισιρίων)
ΚΤΕΛ Χανίων/Ρεθύμνου – Παλαίμαχοι ΟΦ Αρμένων (Αρμένων)
Εθνικός – ΣΥΝ.ΚΑ. S/M (Σοχώρας)
Αστυνομία – Δικηγόροι  (Σοχώρας)
Ρεπό: Ράδιο Μεγαλόνησος

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *