16 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα βραβεύει και χορεύει με Κονταρό η ΕΠΣ Ρεθύμνου

Τα πάντα είναι έτοιμα για την μεγάλη ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, η οποία θα λάβει χώρα στις 21.30 το βράδι στο κέντρο «Μύθος» στον Αδελιανό κάμπο.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του Ρεθύμνου και όχι μόνο θα συγκεντρωθεί σήμερα, όχι για αναμετρήσεις εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά για διασκέδαση στην χοροεσπερίδα της ΕΠΣΡ. Η βραδιά αναμένεται να είναι λαμπρή, όπου το «παρών» θα δώσει και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, ενώ την ευθύνη της διασκέδασης των παρευρισκομένων θα έχει ο Μανόλης Κονταρός με το συγκρότημα του, με την γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 20 ευρώ, περιλαμβάνοντας πλήρες μενού.

Παράλληλα οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν τις καθιερωμένες βραβεύσεις παραγόντων, προπονητών και μελών του ποδοσφαίρου.

Θα βραβευτούν οι πρώροι σκόρερ στις δύο κατηγορίες ανδρικού ποδοσαίρου της αγωνιστικής σεζόν 2015-16. Ο επιθετικός του Άρη Ρεθύμνου, Άγγελος Γκιόκας, ως πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΡ (34 γκολ), αλλά και ο επιθετικός των Νέων Ζωνιανών Αρίστος Παπαδάκης, ο οποίος με 16 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Β’ ΕΠΣΡ. Παράλληλα, σήμερα, η ΕΠΣΡ, θα τιμήσει πρόσωπα που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο Ρεθυμνιώτικο Ποδόσφαιρο και γενικότερα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο -Αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα το βράδυ στο κέντρο «Μύθος», την τιμητική τους θα έχουν:

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή για την προσφορά της στον αθλητισμό.

Ο Αντιδήμαρχος Μυλοποτάμου Αστρινός Νύκταρης για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου Ιωάννης Γαϊτάνης για την ανιδιοτελή προσφορά του ως γιατρός-παράγοντας-δημοτικός σύμβουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νικόλαος Τζώρτζογλου για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ο Αριστοτέλης Μπατάκης για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ο Χαράλαμπος Χατζηδάκης για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Νικόλαος Κορνάρος για την προσφορά του στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Ο Γεώργιος Ξηράκης για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ο Μανόλης Μακρυδάκης για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *