8 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα κληρώνει για την Α1 βόλεϊ Γυναικών

Τελικά μόνο η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, με την ΕΟΠΕ να μεταθέτει τις κληρώσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας για Τρίτη και Τετάρτη.
Σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όπως σχετικά ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ.
Έτσι, ο ΟΠΕ Ρεθύμνου θα μάθει την σειρά που θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου με την συμμετοχή φέτος 12 ομάδων. Σε αυτή την 4η συνεχόμενη παρουσία της στην Α1 Εθνική κατηγορία βόλεϊ Γυναικών, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα βρει απέναντι της τους: Ολυμπιακό (πρωταθλητής), Παναθηναϊκό (φιναλίστ), Πανναξιακό, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας, Μαρκόπουλο, Ηλιούπολη, Φιλαθλητικός/Λαρισαϊκός, Άρης Θεσσαλονίκης, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Αίαντα Εύοσμου (αντικατέστησε το Ανατόλια που αποχώρησε).
«Το Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος) η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Πριν την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους εκπροσώπους των σωματείων όπου θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΠΕ.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΠΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Αν και αρχικά για σήμερα ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν και οι κληρώσεις σε Α2 Ανδρών και Γυναικών, τελικώς, με την χθεσινή ανακοίνωση της, η ΕΟΠΕ γνωστοποίησε πως αυτές θα γίνουν την Τρίτη και την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα εστιάζεται σε κενά τα οποία έχουν αφήσει ομάδες που αποχώρησαν. Μία εξ αυτών είναι ο ΣΦΠ Χανίων από τον όμιλο του ΟΠΕΡ στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών και περιμένουμε να δούμε αν θα αντικατασταθεί και με ποια.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα που πέρυσι έφτασε ως την 5η θέση της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, φέτος έχει κληρωθεί στον Α’ όμιλο, όπου μετά από την αποχώρηση του ΣΦΠ Χανίων, αυτή την στιγμή έχει 10 ομάδες. Αυτές είναι: ΟΠΕ Ρεθύμνου, ΟΦΗ, ΑΟ Μυτιλήνης, Ροδίων Άθλησις, ΓΣ Πανελλήνιος, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΟ Παλλήνης, ΑΠΣ Πήγασος Νέου Κόσμου, ΑΣ Ιωνικός, ΓΣ Πανιώνιος.
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ, συνεχίζει και για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει, «Όσον αφορά τα πρωταθλήματα της Α2 Ανδρών και Γυναικών, μετά από σχετική εισήγηση της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ και με γνώμονα την διευκόλυνση της προετοιμασίας των κληρώσεων (που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν επίσης το Σάββατο 1 Αυγούστου), οι κληρώσεις μετατίθενται και θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Για τους ομίλους Α’ και Β’ η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 4/8/2015 και ώρα 18.00 στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Για τον Γ’ όμιλο η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/8/2015 και ώρα 18.00 στην Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (αίθουσα ‘Η. Ζυγούρης’).
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Για τους δύο υπο-ομίλους (Α’ και Β’) του 1ου ομίλου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4/8/2015 και ώρα 18:00 στην Αθήνα στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Για τους δύο υπό-ομίλους (Γ’ και Δ’) του 2ου ομίλου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/8/2015 και ώρα 18:00 στην Θεσσαλονίκη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (αίθουσα ‘Η. Ζυγούρης’)».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *