8 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα οι 2 προημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣΡ

Τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου θα βρούν σήμερα κάτοχο και θα γίνει γνωστή η τετράδα που θα διεκδικήση το τρόπαιο.

Επισκοπή, Σπήλι, Αστέρας Ρεθύμνου και Δόξα Πλατανέ θα διεκδικήσουν τα δύο «ελεύθερα» εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, μιας και τα άλλα δύο έχουν καπαρωθεί από ΑΕ Μυλοποτάμου και Ποσειδώνα Γερανίου. Η αρχή στα σημερινά ματς θα γίνει στις 14.30 το μεσημέρι στο γήπεδο των Αρμένων, όπου η Επισκοπή θα αντιμετωπίσει το Σπήλι, με το νικητή αυτής της αναμέτρησης να αντιμετωπίζει σε διπλά παιχνίδια στην ημιτελική φάση την ΑΕ Μυλοποτάμου. Η συνέχεια θα δοθεί στις 18.00 σήμερα το απόγευμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής μεταξύ Αστέρα Ρεθύμνου και Δόξα Πλατανέ, με το νικητή να αντιμετωπίζει σε διπλές αναμετρήσεις στην ημιτελική φάση τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Θυμίζουμε πως τα δύο παιχνίδια είναι νοκ άουτ και στην περίπτωση που δεν αναδειχθεί νικητής στο 90λεπτό, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί διαδικασία των πέναλτι.

 

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου (14.30)

  1. Επισκοπή – Σπήλι (Αρμένων – Θ. Χαταημπεκιάρης, Σαβουιδάκης, Βαρβαντάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου (18.00)

  1. Αστέρας Ρεθύμνου – Δόξα Πλατανέ (Επισκοπής – Δρακακάκης, Φραγκιαδάκης, Ρ. Σταυρουλάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

  1. Ψηλορείτης – Ποσειδώνας Γερανίου 1 – 2

(11’ Περκέτσι – 47’ Ν. Αποστολάκης, 91’ Ι. Σηφακάκης)

  1. Ε.Α.Π. – ΑΕ Μυλοποτάμου 1 – 4

(70’ πεν. Καλυβιανάκης – 29’ Κριτσωτάκης, 32’ Τριχάκης, 39’ Αντιασβίλι, 68’ Παπαγιαννάκης)

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *