Σήμερα στο Ατσιπόπουλο η συνάντηση ΕΠΣΡ-σωματείων

Στο Ατσιπόπουλο είναι προγραμματισμένο το σημερινό ραντεβού της ΕΠΣ Ρεθύμνου με τα σωματεία-μέλη της ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Στις 18.00 σήμερα το απόγευμα θα βρεθούν στην αίθουσα του Πνευματικού Συλλόγου Ατσιποπούλου, η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης με τους εκπροσώπους των σωματείων σε μια σημαντική συνάντηση για το «αύριο» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η εν λόγω συνάντηση έχει προγραμματιστεί από την Ρεθυμνιώτικη Ένωση ώστε να συζητηθούν προτάσεις και σκέψεις των ανθρώπων του ποδοσφαίρου για την επόμενη σεζόν, αλλά και την βελτίωση του ποδοσφαίρου και στα δύο πρωταθλήματα.

Όπως όλα δείχνουν η Α’ ΕΠΣΡ τη σεζόν 2020-2021, θα αποτελείται από 14 ομάδες και η Β’ μόλις από 9 ή 10 ομάδες. Στην Α’ ΕΠΣΡ θα συμμετάσχουν οι περυσινές 11 ομάδες (ΑΟΝ Αστέρας και Άρης ανήλθαν στην Γ’ Εθνική, ΠΑΟ Αλφάς υποβιβάστηκε) και οι Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας και Αρκάδι Αγγελιανών που ανήλθαν από την Β’ ΕΠΣΡ. Αναφορικά με την Β’ ΕΠΣΡ, υπάρχουν 9 σίγουρες ομάδες, ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου που εμφανίζεται θετικός να συμμετάσχει, αλλά Αναγέννηση ΜΠΣΡ και ΠΑΟ Αλφάς θεωρείται απίθανο να δώσουν το παρόν.

Βάσει όλων των παραπάνω, ο χάρτης των τοπικών πρωταθλημάτων Α’ και Β’ ΕΠΣΡ 2020-2021 αναμένεται να είναι ακολούθως ως εξής:

Α’ ΕΠΣΡ: Τάλως Μελιδονίου, ΑΟ Ποσειδών, Ασή Γωνιά, Ερμής Ζωνιανών, Αστέρας Περάματος, Ε.Α.Π., Ψηλορείτης, Σπήλι, Λιβάδια, Επισκοπή 2010, ΟΦ Αρμένων, Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας, Αρκάδι Αγγελιανών.

Β’ ΕΠΣΡ: Φλόγα Ρουστικων, Λίβας, Παναρκαδικός, Μέλαμπες, Αγία Γαλήνη, Κεραυνός, Γεράκια Γερανίου Φωκά, Κάλυβος, Απόλλωνας.

Πιθανόν: Ολυμπιακός ΡεθύμνουΔύσκολο έως Απίθανο: Αναγέννηση ΜΠΣΡ, ΠΑΟ Αλφάς.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *