Σήμερα όλα τα παιχνίδια της 24ης στροφής στην Β’ ΕΠΣΡ

Σήμερα είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν και τα 6 παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου, σε τρεις δόσεις.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχουμε τον πρωταθλητή στην φετινή διοργάνωση, εφόσον στις 16.00 ο Φοίνικας κερδίσει στα Σελλιά το Αρκάδι Αγγελιανών

Η αρχή βέβαια της αγωνιστικής δράσης για σήμερα θα γίνει στις 11.00 το πρωί στην Σοχώρα με την αναμέτρηση Κεραυνός – Επισκοπή 2010. Λίγο αργότερα στις 12.00 στα Μισίρια, θα παίξουν Παναρκαδικός – Αγία Γαλήνη, ενώ στις 16.00 θα ακολουθήσουν οι άλλες 4 αναμετρήσεις. Εκτός της αναμέτρησης των Σελλιών, στην Ασή Γωνιά η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Λίβα, θέλοντας να κάνει ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της 2ης θέσης της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα στο Ατσιπόπουλο, η Φλόγα Ρουστίκων θα παίζει με τον Απόλλωνα, ενώ στις Μέλαμπες θα έχουμε ντέρμπι ουραγών με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Τάλως Γαράζου. Σε αυτή την 24η αγωνιστική στην Β’ ΕΠΣΡ, το προγραμματισμένο ρεπό της, για τον β’ γύρο θα εκτίσει η Αναγέννηση ΜΠΣΡ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (24η)

Κυριακή 24 Μαρτίου

11.00 Κεραυνός – Επισκοπή 2010 (Ρεθύμνου – Καραγιαννόπουλος, Πατελάκης, Κελεσίδης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βαμβακίδης).

12.00 Παναρκαδικός – Αγία Γαλήνη (Μισιρίων – Ρ. Σταυρουλάκης, Μαϊνωλάς, Βλαχάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

16.00 Φλόγα Ρουστίκων – Απόλλων (Ατσιποπούλου – Συργούνη, Μαϊνωλάς, Ψωφάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βυζιργιανάκης).

16.00 Ασή Γωνιά – Λίβας (Ασή Γωνιάς – Ρ. Σταυρουλάκης, Καραγιαννόπουλος, Κανδυλάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

16.00 Μέλαμπες – Τάλως Γαράζου (Μελάμπων – Βοσκάκης, Κελεσίδης, Έλληνας – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

16.00 Φοίνικας – Αρκάδι Αγγελιανών (Σελλίων – Ι. Φραγκιαδάκης, Πατελάκης, Μανασάκη – Παρατηρητής Διαιτησίας: Κουτσουράκης).

Ρεπό: Αναγέννηση ΜΠΣΡ

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *