8 Σεπτεμβρίου 2024

Σενάριο γραμμένο από Χίτσκοκ… στο ΔΑΚ Γάλλου!

Ματς γκραν γκινιόλ στο ΔΑΚ Γάλλου με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και την Αγία Παρασκευή να παίρνει σπουδαίο τρίποντο με 2-3 επί της Επισκοπής στο 90’+3’!

Το παιχνίδι πέρασε από 40 κύματα με την Επισκοπή να μην έχει καλή εικόνα ως το 60’ όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά η μετατροπή του 4-2-3-1 σε 4-4-2 από τον Μάρκο Στεφανίδη άλλαξε την εικόνα της ομάδας που έγινε πολύ πιεστική έφερε το 2-2 στο 83’ με γκολ από τους Κάμερον, Δωματά. Όμως στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια αδράνεια της άμυνας της Επισκοπής και υποχρέωσαν τους Ρεθυμνιώτες στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους φέτος χάρη στο γκολ του Στυλιανόπουλου. Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, η αλήθεια είναι πως δεν είχε την τύχη με το μέρος της, αφού είχε δύο δοκάρια με τον Κάμερον, ενώ και τα δύο γκολ που δέχτηκε είχαν αρκετή δόση τύχης. Στο μεν πρώτο του Καραγιάννη η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και μπέρδεψε τον Γιαγκιόζη, το δε δεύτερο προήλθε από σπάνια καραμπόλα με τον Οργκίτο Μέτα άθελα του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Φάσεις και Γκολ

17’ ο Δημητρίου τροφοδοτεί τον Καραγιάννη, το σουτ του οποίου κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει στα δίχτυα, 0-1.

19’ κόρνερ Λίμα, ο Κίτος στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ.

23’ καλό σουτ του Κιατίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

25’ ο Τζωρτζινάκης με κάθετη πάσα τροφοδοτεί τον Κάμερον, το σουτ του οποίου τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, νέο σουτ του Λίμα η μπάλα θα φύγει ψηλά άουτ.

45’+3’ αντεπίθεση της Αγίας Παρασκευή με τον Δημητρίου να κάνει την λόμπα από τα όρια της περιοχής και τον Γιαγκιόζη να εκτινάσσεται στο αριστερό του «Γ» και να μπλοκάρει την μπάλα.

56’ σέντρα του Στυλιανόπουλου, μετά από καραμπόλα η μπάλα βρίσκει στο κεφάλια του Μέτα και καταλήγει στα δίχτυα, για το 0-2.

60’ το σουτ του Δωματά μέσα από την περιοχή κοντράρει στα σώματα και το νέο σουτ του Κάμερον τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

64’ σέντρα του Μέτα, ο Κίτος θα πιάσει το σουτ αλά θα κοντράρει πάνω στον Κόνστρομ και θα καταλήξει κόρνερ.

68’ φάουλ του Λίμα επικρατεί σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων, η μπάλα θα στρωθεί στον Δωματά που από κοντά θα πλασάρει πάνω σε αμυντικό.

74’ ο Λέκα γυρίζει την μπάλα και ο Κάμερον αφού απέφυγε τον αντίπαλο του με πλασέ μειώνει σε 1-2.

83’ όμορφη ενέργεια του Κάμερον, ο οποίος με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Δωματά που με το «μυτάκι» στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

90’ αντεπίθεση της Αγίας Παρασκευής ο Μούζος θα εξαπολύσει κεραυνό από τα όρια της περιοχής αναγκάζοντας σε εξαιρετική επέμβαση τον Γιαγκιόζη και στην εξέλιξη της φάσης ο Μούζος θα βγάλει τη σέντρα, με την κεφαλιά του Καραγιάννη από ευνοϊκή θέση να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

90’+3’ σέντρα του Μυτάκη και ο επερχόμενος Στυλιανόπουλος με πλασέ πέτυχε το 2-3.

90’+5’ η Επισκοπή ζητάει έντονα πέναλτι για χέρι του Αυλωνίτη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τρίγκας, Μαυρεδάκης (Χανίων), Βασιλάκης (Ηρακλείου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 74’ (Σ) Κάμερον, 83’ (Σ) Δωματάς – 17’ (Σ) Καραγιάννης, 56’ αυτογκόλ Μέτα, 90’+3’ Στυλιανόπουλος.

ΑΣΙΣΤ: 74’ Λέκα, 83’ Κάμερον – 17’ Δημητρίου, 90’+3’ Μυτάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 25’, 60’ Κάμερον.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος (63’ Δημητρακούδης), Μίχος, Κίτος (72’ Λέκα), Δωματάς, Κοναγκάγια, Λίμα, Τζωρτζινάκης (63’ Πάτας), Μέτα, Κεφαλάς, Κάμερον.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Αυλωνίτης, Κοντοές, Κόνστρομ, Στυλιανόπουλος, Καραγιάννης, Κατίδης (51’ Μυτάκης), Δημητρίου, Δακτυλίδης (80’ Μούζος), Μπάκος (84’ Πρίφτι).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *