19 Απριλίου 2024

Σεφτέ νικών… με τριάρα για Επισκοπή

Με εντυπωσιακό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη της Επισκοπής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League2, επικρατώντας με άνεση 3-0 στην Ζάκυνθο της τοπικής ομάδας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε (Σουμπασάκης, Ανδρικόπουλος, Καλαντζής, Εμπόι, Καραγιάννης) τα κατάφερε παίζοντας επιθετικά, πιεστικά και έφτασε σ’ ένα σκορ που είναι σπουδαίο, ευρύ αλλά που θα μπορούσε να έρθει κάλλιστα πολύ πιο νωρίς. Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς είχε για πρωταγωνιστή τον Ντεμέτριους που πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ με την φανέλα της Επισκοπής, ενώ λογαριασμό στο πρωτάθλημα άνοιξε και ο Νταρζίσιο. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου Πατσιογιώργος με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 0-3.

Φάσεις και γκολ

Στο 12′ ο Τασιούλης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαρμπόσα που είχε προωθηθεί κέρδισε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 14′ ο Νοικοκυράκης πέρασε μια καταπληκτική πάσα στον Πέτρου ο οποίος βγήκε απέναντι στον Πατσιογιώργο και με γυριστό σουτ θέλησε να σκοράρει όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 18′ ο Ντεμέτριους που ήταν αρκετά δραστήριος έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ με τη μπάλα να παίρνει πολλά φάλτσα και να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19′ ο Τσάβος βγήκε από τα αριστερά κι επιχείρησε μια καλοζυγισμένη σέντρα στο β΄ δοκάρι με τον Ντεμέτριους να πιάνει ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την Επισκοπή, 0-1.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έπιασε ρυθμό κι έκλεισε στα καρέ της τη Ζάκυνθο για τουλάχιστον ένα 6λεπτο.

Στο 24′ το σουτ του Πέτρου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 28′ ο Κοναγκάγια απέναντι στον Καλογεράκη πλάσαρε όμως ο Μπαρμπόσα έδιωξε σωτήρια.

Στο 29′ η “φαρμακερή” σέντρα-σουτ του Πέτρου πέρασε από έναν όμιλο παικτών ανεκμετάλλευτη.

Στο 33′ το σουτ του Ντεμέτριους έδιωξε σε κόρνερ πολύ δύσκολα ο Πατσιογιώργος.

Στην επανάληψη η Επισκοπή μπήκε “φουριόζα” για να σημειώσει ένα γκολ και να “τελειώσει μια και καλή τη δουλειά”. Από το 46′ ως και το 61′ ήταν σχεδόν ισοπεδωτική με τους παίκτες της Ζακύνθου να μην μπορούν να παρακολουθήσουν. Ο Πατσιογιώργος ως το 0-2 κρατούσε κυριολεκτικά μόνος του την ομάδα του…

Στο 47′ ο Ντεμέτριους εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Μπαρμπόσα πήρε την κεφαλιά και ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε!

Στο 48′ ο Πέτρου έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο Πατσιογιώργος έδιωξε εντυπωσιακά, το ριμπάουντ πήρε ο Νταρζίσιο που πλάσαρε όμως και πάλι ο κίπερ της Ζακύνθου απέκρουσε σωτήρια.

Στο 56′ από την καταπληκτική μπαλιά του Πολυχρόνη, ο Τσάβος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Πατσιογιώργο που και πάλι έσωσε την εστία του.

Στο 61′ ο Τριντάντε εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Νταρζίσιο πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους κι έστειλε τη μπάλα στο δεξί “Γ” της αντίπαλης εστίας, 0-2.

Στο 70′ ο Τριντάντε έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον Πέτρου ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση. Το σουτ που έκανε όμως δεν ήταν το ίδιο ιδανικό.

Στο 75′ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι όταν στην προσποίηση του Ντεμέτριους ακούμπησε στο χέρι του Κολεύρη. Ποινή την οποία ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Ντεμέτριους ο οποίος ευστόχησε από τα 11μ., για το τελικό 0-3.

Στο 79′ ο Πατσιογιώργος με έγκαιρη επέμβαση βγήκε και μάζεψε λίγο πριν ακουμπήσει τη μπάλα ο Σταθόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαΐλης (Πρέβεζας /Λευκάδας), Οικονόμου (Αχαΐας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) – 4ος Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας /Λευκάδας).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 19’ (Σ), 76’ πεν. Ντεμέτριους, 65’ (Κ) Νταρζίσιο.

ΑΣΙΣΤ: 61’ Τριντάντε

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 75’ Ντεμέτριους.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 75’ Κολεύρης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογιώργος, Κ. Κολεύρης, Μαρίνος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Ντάσης, Σούρμπης, Τελλέν (89’ Ζογκάι), Παναγιωτόπουλος (77’ Καψάσκης), Κοναγκάγια, Εντουάρντο (81’ Μυλωνάς).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης, Μπαρμπόσα (85’ Θεοδώρου), Γκονζάλβες, Πολυχρόνης, Ντεμέτριους, Τασιουλής, Τριντάντε, Νοικοκυράκης (81’ Σκόνδρας), Τσάβος, Πέτρου (76’ Σταθόπουλος), Νταρζίσιο (85’ Γεωργούσης).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Διαγόρας – ΑΕΚ Β’ 0 – 1
Αιγάλεω – Ηρόδοτος  2 – 0
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός Β’  1 – 0
Χανιά – Κηφισιά 3 – 0
Ζάκυνθος – Επισκοπή 0 – 3
ΟΦΙ – Ρόδος  1 – 1
Καλλιθέα – Λεβαδειακός 0 – 1
Αστέρας Βλαχιώτη – Καλαμάτα (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία (6 αγώνες)
ΑΕΚ Β’ 13*
Καλλιθέα 12
Ρόδος 12
Λεβαδειακός  11*
Κηφισιά 10
Εργοτέλης  10
Αιγάλεω 10
Διαγόρας  8
Χανιά 8
Καλαμάτα 6*
Ηρόδοτος  5
Αστέρας Βλαχιώτη 4**
Παναθηναϊκός Β’  4
Καραισκάκης 4
Επισκοπή 4
ΟΦ Ιεράπετρας 2
Ζάκυνθος 0*

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *