Σε αναζήτηση νέου προπονητή η ΕΠΣΡ

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαστάκη βρίσκεται η ΕΠΣΡ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Rethymnosports.gr  δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Μικτών ομάδων.

Προκειμένου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου (Ε.Π.Σ.Ρ.) να προσλάβει Προπονητή για τις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ της Ένωσης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΡΕΘΥΜΝΟΥ μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020  και ώρα 13.00.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. Αίτηση προς την Ε.Π.Σ.Ρ. με πλήρη στοιχεία. (Υπόδειγμα υπάρχει στην Ε.Π.Σ.Ρ.)
  2. Ο Προπονητής πρέπει να έχει ταυτότητα προπονητή 3ετίας της Ε.Π.Ο. (τουλάχιστον UEFA Β΄) .
  3. Αντίγραφο ποινικού μητρώου.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν1599/1986 που να αναφέρει ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο., και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του Καταστατικού  και των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.
  5. Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης .
  6. Βιογραφικό σημείωμα.
  7. Προτάσεις σχετικά με την καλύτερη λειτουργία των ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
  8. Οτιδήποτε άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο (σεμινάριο – βεβαιώσεις κ.λ.π.).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:

  1. Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΠΟ για τις Μικτές Ομάδες και το Νέο Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου 2020.
  2. Θα γίνει σύμβαση μεταξύ Ε.Π.Σ.Ρ. και προπονητή η οποία θα κατατεθεί στη ΔΟΥ Ρεθύμνου και ότι άλλο προβλέπεται από το νόμο.
  3. Προπονητής ποδοσφαίρου UEFA/Ε.Π.Ο. δεν έχει δικαίωμα να εκτελεί καθήκοντα προπονητή ταυτόχρονα σε δύο ή περισσότερα σωματεία, έστω και χωρίς αμοιβή, με εξαίρεση την δυνατότητα να είναι προπονητής σε μία αντρική ομάδα ενός ερασιτεχνικού σωματείου και ταυτόχρονα προπονητής σε τμήματα υποδομών-ακαδημίας του ίδιου σωματείου ή στις μεικτές ομάδες μίας Ενώσεως. (Κανονισμός προπονητών ποδοσφαίρου ΕΠΟ 2020,  άρθρο 5 παραγ. 4).
  4. Οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) δεν μπορούν να προσλαμβάνουν ως προπονητές των αντιπροσωπευτικών τους ομάδων ή ως Περιφερειακούς προπονητές, τους προπονητές ή/και τους ιδιοκτήτες και τα συγγενικά πρόσωπα έως 1ου βαθμού των ιδιοκτητών των σωματείων-ακαδημιών ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η κάθε Ε.Π.Σ. (άρθρο 2 παρ.1στ του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου 2020)
  5. Η σύμβαση θα υπογραφεί μετά από την έγγραφη ενημέρωση από την ΕΠΟ για τις ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
  6. Το ΔΣ της ΕΠΣΡ θα έχει τη δυνατότητα να προσλάβει και Βοηθό Προπονητή – Γυμναστή για τις ανάγκες των Μικτών Ομάδων ειδικότερα αν το προβλέπει και η εγκύκλιος της ΕΠΟ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *