Σε νέες εγκαταστάσεις η «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου»

Ο ερχομός του 2016 έφερε στην πόλη μας, έναν νέο χώρο άθλησης, φτιαγμένο με μεράκι από τους ιδιοκτήτες – προπονητές του Αθλητικού Σωματείου «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», όπου η επιτυχημένη δραστηριότητα του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, τους έδωσαν την ώθηση για να μετακομίσουν, σε νέες, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη 40.
Στις ισόγειες εγκαταστάσεις προσφέρουν ιδανικές συνθήκες άθλησης στους μικρούς και μεγάλους αθλητές, με σεβασμό στις μαχητικές τέχνες και ιδιαίτερα στα αθλήματα που καλλιεργούνται στον Σύλλογο, Ju Jitsu, Παγκράτιο, Okinawa Karate. Ακόμα, τα μέλη της «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα Τμήματα Krav Maga και Πυγμαχίας.
Η Ακαδημία διαθέτει κύριους και βοηθητικούς χώρους προπόνησης, χώρο φυσικής κατάστασης, ευρύχωρα αποδυτήρια και ξεχωριστές τουαλέτες για αγόρια-κορίτσια, άντρες-γυναίκες, δυο ντους σε κάθε ένα από τα αποδυτήρια για τους αθλητές και χώρους για τα προσωπικά αντικείμενα τους.
Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να περάσει ευχάριστα την ώρα του, καθώς έχει δημιουργηθεί άνετος χώρος αναμονής, με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi. Επιπλέον, στην διάθεση του επισκέπτη βρίσκεται άνετος χώρος στάθμευσης στην είσοδο του Συλλόγου.
Το Πρόγραμμα των Προπονήσεων είναι καθημερινό (Δευτέρα έως Σάββατο), προσαρμόζεται στις ανάγκες του αθλητή ή της οικογένειας ενώ νέες εγγραφές γίνονται δεκτές όλο το χρόνο (περισσότερες πληροφορίες: 28310 30686, 6932 422883, amtrethymnoy@yahoo.gr, facebook.com/amtrethymnoy)

Tο rethymnosports.gr εύχεται στους Προπονητές της Ακαδημίας, Βαγγέλη Συνολάκη (Μαύρη Ζώνη 3 DAN), και Νίκο Συνολάκη (Μαύρη Ζώνη 2 DAN) καλή συνέχεια στο έργο τους και πολλές επιτυχίες στους αθλητές τους.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *