Σημαντικές εμπειρίες για τον Άρη Ρεθύμνου στο «Aegeo Cup»

Με άριστες εντυπώσεις τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ολοκλήρωσε την συμμετοχή της η ακαδημία του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ στο 3ο Διεθνές

Τουρνουά AEGEO CUP-ΦΗΜΗ που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο από την Μ. Δευτέρα 22 έως και την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.

Τα παιδιά του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ του τμήματος Κ11 είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά να  ζήσουν κάτι αντίστοιχο σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, εκτός Ν. Ρεθύμνου αγωνιζόμενοι με πολύ καλές ομάδες σε ένα ποδοσφαιρικό  τριήμερο.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν με το μεικτό τμήμα Κ11 γεννηθέντων ηλικιών 2008, 2009 και 2010 αγωνιζόμενοι απέναντι σε ομάδες με επιλεγμένα παιδιά ηλικιών του 2008.

Τα παιδιά του  Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ είχαν την τύχη να αγωνιστούν σε ένα  τουρνουά με πολύ μεγάλες ομάδες αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες και μετρώντας δυνάμεις απέναντι σε ακαδημίες με ιστορία, τεράστιες επιτυχίες και πολλαπλάσια παιδιά  στο δυναμικό τους.

Ο Α.Ο ΑΡΗΣ παρά τα προβλήματα με την μη συμμετοχή κάποιων παιδιών την τελευταία στιγμή και τον περιορισμών των αγωνιστικών λύσεων έδειξε ότι έχει ταλέντο και  δυνατότητες όπου με τις κατάλληλες ενέργειες και ανάλογη αξιοποίηση των παιδιών  το μέλλον τους ανήκει.  Μαζί με τα παιδιά και τους προπονητές την αποστολή συνόδευσαν και αρκετοί γονείς με τις εντυπώσεις τους από το τουρνουά να είναι οι καλύτερες.

Η αποστολή του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ διέμενε στην Λυγαριά στο πανέμορφο  ξενοδοχείο 5 αστέρων ATHINA PALACE RESORTS ενώ οι αγώνες όλοι διεξήχθησαν στο Γάζι  και συγκεκριμένα στο γήπεδο του ΑΛΜΥΡΟΥ.

Τα αποτελέσματα που έφερε με τους αντιπάλους που αγωνίστηκε η ακαδημία του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ήταν τα εξής:

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – GC SCHOOL 2 (Κύπρου) 2 – 7
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ –  ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 7 – 2
CANDIA SPORT – ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 5 – 2
MIKRA F.C (Θεσσαλονίκης) – ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 3 – 3  (πεν. 1-4)

Την αποστολή του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συνόδεψαν οι προπονητές Σκουλούδης Ναπολέων και Βατόγλου Κωνσταντίνος ενώ τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν οι:
Γεννηθέντες 2008 Ασμαριάν Δημήτριος, Γιόκα Εράντι, Δαφέρμος Ε. Γεώργιος, Κότσι Κρίστι, Τέντα Διονύσης, Ξεζωνάκης Χρήστος, και Τζεκάκης Στέφανος.  
Γεννηθέντες 2009 Βροντάκης Βασίλειος, Κιάτο Μάριο και Λαγκουβάρδος Δημήτριος. Γεννηθέντες 2010 Θωμάς Αθανάσιος και Τέντα Αλέξανδρος.  

  

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *